Veronika Heilbrunner stylist modell gatemote kåpe
© Getty Images

5 klassikere du aldri bør kaste

Selv om det er sunt å detoxe garderoben innimellom, er det noen klassikere du aldri bør kvitte deg med!

Ny sesong, nye innkjøp - og tid for detoxing for å få plass i det allerede stappfulle garderobeskapet. Det betyr at gamle plagg du ikke har brukt på lang tid skal ut av skapet. Vi guider dere ofte gjennom trendplagg som må sikres, og gammelt ræl som må kastes, men her er noen klassikere du bør beholde på godt og vondt.

1. Kjolen som får frem kroppsfasongen

Er det en kjole som sitter helt perfekt på, er det en godbit du bør beholde selv om du føler at folk har sett deg i den hundre ganger. Det spiller egentlig ingen rolle, for du kan alltid style den på ulike måter, både i lag på lag og med andre plagg.

2. Den første designervesken

Selv om vi kvinner føler trangen til å fornye oss med luksuriøse trendvesker, bør du alltid beholde den første vesken du knuste sparebøssen din for. Dette er vesken du sikkert har lagt mest tanker rundt, og spart i en evighet til. Dessuten kommer stadig gamle klassikere inn i motebildet.

Håndplukket til deg

3. Den perfekte jeansen

Det er mange skiftende trender på denimfronten, men et par jeans med en god passform er det absolutt verdt å holde fast i. Som kjent går moten i sykluser og før eller senere vil de gamle favorittjeansene være trendy igjen!

4. Dine slitte converse

Selv om hypen rundt converse-sko går opp og ned, er det fortsatt noe kult over et par slitte converse. Det beste er at du kan bruke dem til alle antrekk, til og med den lille sorte uten å føle deg stivpynta.

5. Den råkule skinnjakken

På motefronten er det nye jakker som er trendy hver sesong, men én ting er sikkert: En god skinnjakke går aldri av moten, og hvis du har funnet den perfekte har du en klassiker som kan brukes til alle anledninger og sesonger.

Håndplukket til deg