5 tips som vil forbedre stilen din

Du trenger ikke verdens største lommebok for å kle deg trendy, så lenge du kan de smarte stylingtriksene!

Stilfull garderobe: Kle deg med stil © Anna Stokland
1 / 6

En god klesstil handler ikke om trendy designerplagg fra topp til tå. Det er langt mer viktigere å kle seg i riktig fasong, gode snitt og plagg for føles behagelige på kroppen når du bærer dem.

Vi har samlet fem gode huskeregler som gjør det litt enklere å fremstå stilfullt til hverdags - uten å gå på kompromiss med lommeboka og komforten.

Stiltips: Dette er høstens flotteste tilbehør!

Stilfull garderobe: Investere i en stor veske © Anna Stokland
2 / 6

Et slitt handlenett

Når laptopen skal fraktes til og fra jobb eller studier, velger mange en laptopveske eller et slitt handlenett, som ender opp med å ødelegge resten av antrekket.

Investere i stedet i en beskyttende laptop-mappe, og en romslig veske, som både har plass til laptopen din og en hel masse andre ting.

Stilfull garderobe: Investere i et matchende sett i ull og silke © Victor Jones
3 / 6

De slaskete kosebuksene

Noen dager er det forlokkende å hoppe i de mest slaskete buksene og en matchende lodden genser. Det er helt sikkert det mest behageligste valget - men langt ifra det peneste.

Vil du helst ikke gå på kompromiss med den myke følelsen av koseklær, bør du kjøpe deg et fint sett. De rimeligere kleskjedene som Lindex og H&M har et godt utvalg av både pysjamassett som kan brukes på jobb, men også av deilige kvaliteter som ull og kashmir.

Se for eksempel her:8 pysjamaser til både hverdag og natt!

Stilfull garderobe: Kitten heels og høye hæler er smarte valg © Victor Jones
4 / 6

Ukomfortable sko

Et par superhøye hæler er flatterende - vel og merke hvis man klarer å gå i dem, men med landets varierende vær kan dette utvilsomt være en utfordring.

Derfor kan du med fordel skifte ut de høye hælene med et par elegante kitten heels, som er vel så elegante, men ikke fullt så vanskelige å gå i.

Stilfull garderobe: Bruk en slip-dress i silke © Anna Stokland
5 / 6

Den altfor stramme kjolen

En kjole som sitter som et pølseskinn vil stort sett føles trang, og antakelig føre til plager og bry med å holde inn magen fremfor å nyte selskapet du befinner deg i.

Prøv derfor å bytte ut den stramme kjolen med en litt løsere silkevariant, som gir den samme feminine effekten uten at det føles hemmende, og dessuten kan brukes utenpå blusen eller genseren i vinterhalvåret.

Se her: Disse skoene bør du ha i garderoben i høst!

Stilfull garderobe: Kjøp deg et par klassiske jeans fra Levi´s © Anna Stokland
6 / 6

Jeans med hull

Det hardbarka materialet er en tidløs klassiker som kan brukes år etter år. Derfor bør du sørge for å gå etter en modell som holder lengre enn en sesong eller to.

Mens et par jeans med store hull blir umoderne etter kort tid, vil en klassisk modell i blå eller sort være mer aktuell. For eksempel er et par Levi´s 501 i tykk denim nøyaktig like kule nå, som de var på 80-tallet.