© Pinterest/Produsentene

6 sett vi ønsker oss nå

Matchende sett er en enkel måte å kle seg stilfult på. Her er våre 6 favoritter!

En enkel og stilfull måte å kle seg på, er å bruke matchende sett. Vi har sett trenden en stund i motebildet, og denne sesongen stiller den sterkere enn noen gang. Med et sett trenger du ikke å bruke alt for lang tid om morgenen, da antrekket egentlig er ferdig stylet.

Blir du lei av å bruke delene sammen, kan du for eksempel bruke blazeren som en jakke, eller buksen sammen med en skjorte for et annerledes preg. Gå for den maskuline og ensfargede dressen om det er din stil - eller sprit dressen opp med volanger eller en søt fargetone om du heller mer mot det feminine.

Sett fra Zara

Den burgundermørke tonen hører med til årstiden, og passer heldigvis de aller fleste uansett hvilken stil man går for. Fargen er klassisk, og passer både hverdag og fest. Det er veldig enkelt å style denne dressen opp og ned, da fargen er såpass anvendelig.

Bukse, 999 kroner
Blazer, 549 kroner

Sett fra H&M Trend

Vi falt først og fremst for dette settet da det er i 100 prosent ull i både under- og overdel. Hvor digg er ikke det på vinteren? Med denne kvaliteten slipper man den stikkende strømpebuksen eller den tykke strikken som sjelden gjør seg under blazere. Vi liker også den fine sennepstonen, som hører årstiden til. Style den med en hvit t-skjorte under og et par kule sneakers.

Legg merke til den lekre blazeren med innsving i midjen. Med denne detaljen trenger ikke nødvendigvis dressen å bli alt for maskulin.

Merk: Settet selges kun på nett, og er ikke å finne i butikk.

Bukse, 1299 kroner
Blazer, 999 kroner

Sett fra Gestuz

Gå for et sett i en dus tone nå som temperaturen har sunket. Det er alltid fint å lyse opp hverdagen med hjelp fra antrekket. Vi digger de synlige knappene på den dobbeltspente blazeren, som gjør den både mer klassisk og mer synlig. Kombiner dressen med et par høye ankelstøvletter og en skjorte under.

Bukse, 1299 kroner
Blazer, 1899 kroner

Sett fra Global Funk hos Message

Ruter er trendy denne sesongen, så hvorfor ikke kjøre trenden på et sett? Mønsteret er enkelt å style sammen med resten av basefargene i garderoben din, og den fine gråtonen er enkel å falle for.

Style den med en sort høyhalset pologenser og ankelstøvletter om det er kaldt. Om du vil føle deg ekstra fin, kan du kjøre på med en blondesinglett under blazeren og et par pumps.

Blazer, 1099 kroner
Bukse, 899 kroner

Sett fra Rodebjer

Har du en mer feminin og søt stil, kan det være greit å gå for duse fargetoner på en ellers så maskulin dress. De dobbeltspente knappene gjør jakken ekstra tidløs, så selv om fargen er ekstra synlig betyr det ikke at den kommer til å gå ut av motebildet med det første.

Snittet er minimalistisk, så kjør gjerne på med noe spenstig tilbehør, som strass i ørene og fargerike stiletthæler.

Blazer, 3836 kroner
Bukse, 2236 kroner

Sett fra Joseph hos Matchesfashion.com

Et sett trenger nødvendigvis ikke å være bukse og blazer. Hvorfor ikke prøve trenden med et kult skjørt? Det kan være greit å ha litt lengde på skjørtet nå som det begynner å bli litt kaldt. Ruter er som sagt trendy, og gjør seg fint i denne fargekombinasjonen. Den lille beltedetaljen på blazeren er i tillegg ekstra iøynefallende. Gå for en typ utringning eller bruk en minimalistisk t-skjorte under blazeren.

Blazer, ca 7000 kroner
Skjørt, 5300 kroner