Acne Studios x Mulberry: ny samarbeidskolleksjon

Svensk design møter engelsk sjarm i samarbeidet mellom Acne Studios og Mulberry. Se kolleksjonen her.

I dag avslører Acne Studios og Mulberry resultatet av deres spennende designsamarbeid, hvor de sammen har utformet vesker og diverse tilbehør i skinn. Kolleksjonens høydepunkt er oppdaterte og kombinerte utgaver av klassiske veskemodeller, som den lekre Musubi Bayswater-vesken, hvor Acne Studios Musubi og Mulberrys Bayswater sammen har gitt liv til den nye modellen som kommer i to størrelser og flere farger.

Mulberry & Acne Studios Small Musubi Bayswater.

-Denne kolleksjonen handler om vennskap og er som en samtale mellom Acne Studios og Mulberry, basert på gjensidig respekt. Mulberry var et ikonisk brand i Sverige under min oppvekst, og deres vesker bringer tilbake barndomsminner, sier Jonny Johansen, kreativ direktør for Acne Studios.

Mulberry sine populære Scotchgrain-modeller har også fått et nytt utrykk av Acne Studios sitt designteam, og fremstår i tøffere utgaver med lærremmer og overdimensjonerte metall-detaljer. Vesken fås både i messenger; og cross-body utgave.

Mulberry & Acne Studios Buckled Bayswater

-Samarbeidet mellom Acne Studios og Mulberry skildrer begge merkene sin sjel. Det viser Acne Studios fantastiske svenske særpreg og feirer Mulberrys moderne utrykk og britiske arv, sier Thierry Andretta, Mulberrys administrerende direktør.

I tillegg til de nye veskene har designsamarbeidet resultert i flere skinnprodukter som pc-veske, pung, lommebok og nøkkelring.

Hele kolleksjonen er tilgjengelig i utvalgte Acne Studios og Mulberry butikker fra 5. november.