Anine Bing for Gina Tricot - Se bildene!

Kleskjeden Gina Tricot og Anine Bing lanserer i dag et unikt samarbeid. Se den rålekre kolleksjonen her!

For første gang har den store kleskjeden Gina Tricot inngått et designsamarbeid. Dette samarbeidet er ikke med hvem som helst, det er nemlig den kjente klesdesigneren og moteikonet Anine Bing som står bak kolleksjonen.

Designeren vokste opp i Sverige og brukte selv klær fra Gina Tricot når hun var tenåring. Det var derfor ingen tvil i om hun ville gjøre dette samarbeidet!

– Gina Tricot er et selskap og varemerke jeg alltid har likt svært godt. Jeg har selv vært en trofast kunde, så da forespørselen kom, føltes det naturlig og veldig spennende, sier Anine Bing.

Kolleksjonen lanseres 12. april på ginatricot.com og i utvalgte butikker.

California-inspirert

Anine Bing bor i Los Angeles som blant annet er kjent for sin pulserende musikk-kultur, og det er nettopp her inspirasjonen til denne kolleksjonen er hentet fra.

De fleste forbinder nok Anine med sin minimalistiske, men samtidig rocka og kule stil. Dette bærer også denne kolleksjonen preg av. Plaggene og kampanjen er tvers gjennom rocka og kul.

Hele kolleksjonen er veldig anvendelig og oser av attityde!

Stort utvalg

Hun har designet rundt tretti produkter for kjeden. De har blant annet tatt utgangspunkt i de mest kjente plaggene fra Anine Bings eget merke, som for eksempel skinnjakkene, boots i leopardprint og den ikoniske grønne militærjakken.

Anine er veldig opptatt av gode basisplagg, derfor har hun også tatt med et par helt enkle plagg i denne kolleksjonen.

Både Gina Tricot og Anine Bing er kjent for gode jeans, og sammen har de laget flere ulike fasonger og vasker som passer perfekt til en skikkelig cool-girl!

De har også sett utenfor Bings eget varemerke og lekt med ulike tilbehør. Solbriller med hjerteform er et eksempel på tilbehørene som blir å få tak i!

Kule mønster og print

Los Angeles har en stor og kjent musikk og festival-kultur. Coachella er en av verdens største festivaler og det er tydelig at hun har hentet mye inspirasjon derfra. Flere av plaggene glir rett inn på festival-sletta, med kule mønster og print.

Rocka t-skjorter i ulike farger og print er en gjenganger i kolleksjonen. Disse kan rockes opp med et par kule jeans eller med et skjørt for et litt søtere uttrykk.

Kjoler og bluser i leopardprint finner du også i kolleksjonen. De er like kul til både hverdag som til fest!

Statement t-skjorter: kolleksjonen har mange forskjellige kule t-skjorter!

Leopardprint: like kul til både hverdag som til fest!

Denne limited-edition kolleksjonen blir tilgjengelig på ginatricot.com og i utvalgte Gina-butikker fra 12. april!

Se kampanjefilmen her:

Her er bildene fra lanseringsfesten i Stockholm:

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.