© Anni Lu / Vanessa Bruno

Anni Lu X Vanessa Bruno

Paris og København møtes i den unike minikolleksjonen.

Samarbeidskolleksjoner er i vinden som aldri før, og på smykkefronten har møtet mellom københavns og parisisk sjarme resultert i en minikolleksjon med vakre smykker.

Det danske smykkemerket Anni Lu, med designer Helle Vestergaard i spissen, har nemlig latt seg inspirere av Vanessa Brunos Viking Inside-kolleksjon, som har blitt skapt ut fra en forkjærlighet til København. Beundringen er gjensidig:

-Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Vanessa Bruno, særlig på grunn av min fascinasjon og forkjærlighet for den parisiske bohem-livsstilen som Vanessa Bruno alltid formidler i sine kolleksjoner, sier Helle Vestergaard.

© Anni Lu / Vanessa Bruno

De fine smykkene er laget av ferskvannsperler, glassperler og edelstenen Cubic Zirconia, som gir kolleksjonen et bohemaktig og elegant preg.

Kolleksjonen, som består av fire unike smykker, er svært eksklusiv og blir kun solgt i Vanessa Bruno’s pop-up butikk Cabas Voyage i det parisiske varehuset Le Bon Marche fra den 25. november til 30. desember, og i Atelier September i København fra 2. desember til 14. desember.