Astrid Smeplass er årets best kledde kvinne Costume awards
© Hanne Erøy

Costume Awards 2017: Dette er årets best kledde kvinne

Hele Norges favoritt - Astrid Smeplass slo toppbloggerne!

Astrid Smeplass har for lengst sunget seg inn i folkets hjerter, ikke bare her hjemme, men også utenfor landegrensene. At hun ser fresh ut på scenen er ikke til å komme unna - dama har stil!

Rød løper: Se kjendisenes fineste antrekk!

Passe sporty, passe girlie og akkurat passe eksperimentell. Stilen til Astrid S har overbevist oss – noe som resulterte i at hun i kveld stakk av med prisen Årets best kledde kvinne. Vi gratulerer!

Mer fra Costume Awards: Dette er Årets initiativ!

Astrid Smeplass er årets best kledde kvinne Costume awards
© @astridsofficial

Artisten og låtskriveren fra Rennebu i Sør-Trøndelag ble først kjent gjennom Idol i 2013. Den tid er for lengst historie, for i dag topper Astrid S topplistene over hele verden med sin nydelige stemme. Hun varmer opp for The Weekend, synger duett med norske dePresno, pryder forsider på motemagasiner og henger med Hailee Steinfeld. På få år har hun kommet seg under kategorien popstjerne, og i kveld kan hun forlenge listen sin med nok en tittel, Årets best kledde kvinne.

Har du sett: Hun gikk av med prisen som Årets moteprofil!

På scenekanten er hun kjent for å stille i smådristige plagg nedtonet med en oversized hettegenser, et par sneakers eller et kult statementplagg. På fritiden er ikke Adidas-logoen til å komme unna. Astrid S elsker den sporty og avslappede looken – men ser like fantastisk ut i alt. Alt kler den smukke!

Astrid Smeplass er årets best kledde kvinne Costume awards
© @astridsofficial