Beyonce i sennepsgul kjole fra Peter Dundas/Cavalli

Beyoncé i norsk design i Lemonade

I Beyoncés nye visuelle album Lemonade, er det mest fantastiske antrekket designet av en nordmann.

Fansen skjønte at noe var på gang da Beyoncé la ut en mystisk video på Instagram-profilen sin av noe som kunne se ut som henne og med TV-giganten HBO`s logo på slutten. Men at det var et nytt album var en stor overraskelse.

Temaet for ”Lemonade” er uten tvil utroskap og kvinnekamp og ryktene verserer igjen om at Jay Z skal ha vært utro.

Det visuelle albumet ble først vist på HBO søndag i form av en times lang film som binder sangene sammen til en historie. Kort tid etter ble det tilgjengelig på strømmetjenesten Tidal.

Og antrekkene Queen B har på seg i videoen har fått nesten like mye oppmerksomhet som låtene.

Stylisten Marni Senofonte har jobbet med Beyoncé siden 2007, og har satt sitt preg på superstjernas visuelle profil og har stylet filmen.

Beyoncé og Senofonte har latt seg inspirere av Beyoncés afrikanske arv, plantasjene i Louisiana, New Orleans og viktorianerne, som faktisk var veldig opptatt av mote.

Du må se: Treningskolleksjonen til Beyoncé!

Den mest spektakulære scenen er når Beyoncé går rundt i byen og knuser butikkvinduer og biler med et balltre. Iført en lang, sennepsgul kjole fra Roberto Cavallis høstkolleksjon og sko fra Saint Laurent. Norske Peter Dundas er kreativ direktør for Cavalli og har designet kjolen, som hele verden har lagt sin elsk på.

Listen med designere Beyoncé bruker klær fra i videoen er lang: Nicolas Jebran, Maria Lucia Hohan, Gucci, Natalia Fedner, Rosie Assoulin, Yousef Al Jasmi og Kanye West, for å nevne noen.

Mer Queen B: Derfor elsket vi Beyoncés "Formation"!

Beyonce i gul kjole av Peter Dundas for Roberto Cavalli
Beyonce i gul kjole av Peter Dundas for Roberto Cavalli. Knuser bilvindu med balltre.