Julie Terese
© Julie Terese

Bikbok tydelig inspirert av Guccis it-skjorte

Gucci eller Bikbok? Den norske kleskjeden har i alle fall designet t-skjorten alle ønsker seg

Designkopier er ikke å komme unna i en bransje som dette. Kjedebutikkene er flinke til å kaste seg over plaggene bare få uker etter de er blitt observert på catwalken.

Nå har Bikbok designet en t-skjorte som er skremmende lik den populære t-skjorten til det italienske motehuset Gucci, designet av Alessandro Michele. Det er tydelig at kjeden har latt seg inspirere av it-t-skjorten til Gucci.

"Hvor kul var ikke denne fake gucci t-skjorten? Det er uaktuelt å gå med rip offs, men denne var for kul til å tenke sånn. Heldigvis er det ikke to GG på brystet og da går det fint. I tillegg står det Oslo", skriver motebloggeren Julie Terese på bloggen sin.

Bloggeren Lene Orvik postet også et bilde av seg selv iført t-skjorten tidligere i dag, der flere kommenterer under at det er "Gucci-design".

T-skjorten fra Bikbok koster kun 199 kroner, og ventes snart i butikk.

Leste du: Dette er Guccis neste it-plagg

© Bikbok

Over kan du se t-skjorten til Bikbok, hvor det står OSLO over brystet. Under viser et bilde av Gucci sin originale t-skjorte - som for en tid tilbake var å se overalt. Blir OSLO-t-skjorten det nye it-plagget? Skal vi tro bloggerne er det stor sannsynlighet for det!

© Getty Images