© Getty Images/Produsenten

Blazere på budsjett

Power dressing har nådd et nytt nivå. Kast deg på trenden med disse budsjettkuppene.

Om du følger diverste motekontoer på Instagram, fikk du helt sikkert med deg Lady Gaga iført en grå oversized dress for et par dager siden. Musikeren, og nå skuespilleren, holdt en sterk tale i Hollywood forleden, ved å snakke om power dressing, mangfold og forventninger.

Den matchende dressen Gaga valgte for kvelden var signert Marc Jacobs, og vekket stor oppsikt på sosiale medier. Hvorfor skal det ikke være lov å kle seg i en herreinspirert dress, spør stjernen. "Jeg prøvde flere kjoler og ulike korsetter før kveldens røde løper, en diamant, fjær og en rekke ulike silkeplagg, men for å være ærlig følte jeg meg kvalm", uttalte Gaga. Ved å kle seg i en dress, fikk hun makten tilbake.

Vi hyller Gaga, og har funnet frem shoppingbudsjettet. Akkurat nå er det power blazeren som står i sentrum, og heldigvis finnes den i en rekke ulike modeller fra kjedebutikkene til en fin pris. Gå for den klassiske rutete, en i slangeskinn eller en sort og stilfull modell. Go Gaga!

© Getty Images/Produsenten

En rutete blazer er ikke til å komme unna denne sesongen. Vi har funnet favoritten vår fra Zara med dobbeltspenn, 799 kroner.

© Getty Images/Produsenten

Cordfløyel er fortsatt i vinden, og materiale gjør seg ekstra nå som det er blitt litt kaldere ute. Gå gjerne for favorittfargen din, men vi utfordrer til deg til å prøve en modell i en pastelltone. Denne er fra H&M og koster 699 kroner.

© Getty Images/Produsenten

En beige blazer er like klassisk som den lille sorte. Har man denne modellen i garderoben, ser man alltid like stilfull ut. Du kan kaste jakken over et hvilket som helst antrekk. Denne modellen finner du hos Mango, og ligger på 899 kroner.

© Getty Images/Produsenten

Liker du å lysne opp hverdagen, kan du gå for en feminin farge som rosa. Er den ikke fin? Du finner flust med plagg som denne på budsjett. Denne fine jakken er fra Bikbok, og koster 499 kroner.

© Getty Images/Produsenten

Kast deg på dyreprinttrenden som regjerer i trendbildet! Vi har funnet en rimelig modell fra Zara til 549 kroner.

© Getty Images/Produsenten

Gå for en klassisk dressjakke med en vri. Synlige sømmer er hot denne sesongen, og gir det lille ekstra. Jakken finner du på Gina Tricot, og ligger på 599 kroner.

© Getty Images/Produsenten

En grå blazer i ullmiks er perfekt nå som vinteren nærmer seg. Finn denne modellen på Weekday. Prislappen viser 900 kroner.

© Getty Images/Produsenten

En mørkeblå jakke kler de aller fleste, og ser både stilfull og lekker ut - uansett hva du har på deg ellers. Gå for en modell med store lommer, som denne modellen fra Opus hos Zalando, 549 kroner.

© Getty Images/Produsenten

Gå for en monokrom stil, med en blazer i sorte og hvite ruter. Denne er fra Monki til 500 kroner.