© Anna Stokland og produsentene

Budsjettmandag: Vårjakker

Vi har plukket ut de fineste vårjakkene med budsjettvennlig prislapp

Denimjakkene er alltid et sikkert vårtegn, og i disse tider finner du ikke én butikk som ikke selger det trendbevisste plagget. H&M har en rekke favoritter, men vi falt for denne modellen da den er både lys og kort i snittet. Prislappen er heller ikke feil. Denim er ikke bare fint nå i vår, men også utover sommermånedene.

Denimjakke fra H&M, 299 kroner

Psst.. Her er vårjakkene vi ønsker oss nå!

En sort skinnjakke, som de fleste eier, kan ofte bli både for varm og mørk på våren. Denne lyse modellen fra Zara gir et mildere utrykk, og passer den lysere årstiden mye bedre. De tykke glidlåsene og beltet gjør modellen hakket mer rocka - noe som gjør det kult å style den med kontrastfylte plagg. En lys skinnjakke sammen med et volangskjørt er vårlig og gir høy trendfaktor!

Skinnjakke fra Zara, 599 kroner

Er du usikker på hvilken hverdagsjakke som egner seg for våren er den klassiske parkasen svaret du leter etter. Det tidløse plagget er en favoritt hver eneste vår, og nå som militærpaletten er å se i trendbildet kan du slå du to fluer i en smekk. Snøringen i livet er en fin detalj som avgjør om jakken styles enten androgyn eller feminin.

Parkas fra ONLY, 559,95 kroner

Bomberform, sporty detaljer OG med en budsjettvennlig prislapp - bedre blir det ikke. Bikbok er kjappe når det gjelder å designe trendy plagg til en billig penge. Denne modeller er intet unntak, og kommer til å sprite opp ethvert antrekk. Jakken gjør seg til en lys jeans eller et romantisk skjørt. Ønsker du å gå all inn kan du kjøre på med en lignende sporty bukse.

Bombe fra Bikbok, 449 kroner

Volanger er fortsatt i vinden, og gjør seg like bra på en pilotjakke som på kjoler og topper. Et skinnende materialet i en feminin farge er med på å pynte opp et ellers så kjedelig antrekk.

Pilotjakke med volanger fra Gina Tricot, 399 kroner

En trench er det mest trendy ytterplagget du kan investere i denne sesongen. Den passer absolutt alle stilarter, og kan brukes gjennom hele året. Butikkene bugner over med budsjettvennlige modeller, noe som er bra for både lommeboken og samvittigheten.

Trench-coat fra Monki, 600 kroner

En blazer er både stilfull og klassisk, og trenger ikke droppes bare for at temperaturen stiger. En lysere tone er med på å gjøre jakken mer vårlig. I tillegg gjør stripene og de boble knappene modellen mer spennende. Jakken blir ekstra elegant om den styles med en denimkulott eller et par dressbukser.

Blazer fra Zara, 599 kroner