Chiara Ferragni
© Getty Images

Influenceren med motedokumentar

Chiara Ferragni, også kjent som den første influenceren, lanserer dokumentar.

Chiara Ferragni, også kjent som bloggeren bak The Blonde Salad, og en av de første influencerne har i løpet av 2018 jobbet med et kamerateam på slep, som skal dokumentere hennes spennende liv som en av de aller første og største bloggerne i bransjen.

Chiara har ikke til å vært å unngå de siste årene. Hun lanserte sin egen hjemmesiden i 2010 under The Blonde Salad, og fikk raskt etter oppmerksomhet fra hele verden. I dag er hun omtalt som en businesskvinne, da hun er sjef for sitt eget selskap, har lansert en kleslinje og opptil flere store designsamarbeid, blant annet med Lancôme og undertøysmerket Intimissimi. Business of Fashion har flere ganger omtalt henne som en av verdens største påvirkere innenfor moteindustrien, og det er lett å se hvorfor.

Det er den italienske direktøren Elisa Amoruso som har regi på motedokumentaren, som sies å skal være klar til høsten 2019. Dokumentaren vil først og fremst ha fokus på Chiara og hennes personlige liv, men også arbeidsdagen hennes - som går med til å skyte kampanjer, reise rundt på moteuker og hilse på ulike designere, som Diane von Furstenberg, Jeremy Scott og Maria Grazia Chiuri.

Et av de aller største øyeblikkene i Chiaras liv var da hun giftet seg med den italienske rapperen 'Fedez' i en drømmekjole fra Dior. Sjefsdesigneren Maria Grazia Chiuri har altså en sentral rolle i dokumentaren - som vi gleder oss til å se!