Årets initiativ tildeles kunstfestivalen Uncontaminated
© @uncontaminated_oslo

Costume Awards 2017: Dette er årets initiativ

Vi hedrer et initiativ som er med på å styrke norsk motebransje, som demonstrerer nytenkning og som har klart å markere seg!

Helt siden de først kom på banen i 2015 har UNCONTAMINATED markert seg som en dynamisk og fremtidsrettet arena for kunst og mote. I 2016 tok de konseptet til nye høyder. Deres program over tre dager med utstillinger, pop-up events, paneldiskusjoner og konserter presenterte noen av mote- og kunstverdenens mest spennende aktører både her hjemme og internasjonalt. Med sin kompromissløse visjon og innovative, digitale landskap har de ikke bare satt seg selv men også Oslo på kartet. Miksen av nye og etablerte navn er spesielt imponerende – og vi håper UNCONTAMINATED vil vokse og vare i mange år fremover. Gratulerer!

Og prisen for Årets moteprofil: Gikk til....

Årets initiativ tildeles kunstfestivalen Uncontaminated
© @uncontaminated_oslo

Damene bak initiativet, Rita Motstrøm Larsen og Hilde Pettersen Reljin, ønsker å løfte frem en helt ny generasjon med nyskapende kunstnere, der søkelyset rettes mot friheten og mulighetene med dagens teknologi. Kunst og mote eier ingen grenser, noe man opplever på nært hold under festivalen, som går over to dager. Presentasjonene er upåklagelige, og på et internasjonalt nivå. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Årets initiativ tildeles kunstfestivalen Uncontaminated
© @uncontaminated_oslo

Fotograf Sølve Sundsbø, redaktør Elise By Olsen, Instagram-kunstner @bessnyc4, designer Edda Gimnes og kunstner Bjarne Melgaard er bare noen av de kreative personlighetene som har vært med på å skape den begivenhetsrike festivalen. Sistnevnte hadde denne sesongen hovedutstillingen sammen med hårartist Bob Recine. Sammen hadde kunstnerne smeltet sine to ulike univers i forskjellige kunstverk som malerier, skulpturer og fotografier.

Mer fra Costume Awards 2017: Dette er årets best kledde mann!