COSTUME AWARDS 2020: Dette er Årets moteprofil

Moteforbildet har nå vunnet for tredje gang på rad – og det med god grunn!

Jenny Skavlan tok med seg nok en Costume Award hjem. Gratulerer så mye!

© Anna Stokland

Hun har i flere år inspirert det norske folk til mer bærekraftige kjøpsvaner gjennom sine kreative gründerideer – og i tillegg har hun en elegant og inspirerende stil! Årets moteprofil går til gjenbruksdronningen Jenny Skavlan. Gratulerer!

Programlederen, designeren og ikke minst gründeren Jenny Skavlan har nok en gang overbevist det norske folk om at hun fortjener tittelen Årets moteprofil. Med sin vellykkede gjenbruksapp Tise som hun lanserte i 2014, hennes egen person som både inspirerer og underholder, og som aktuell med det nyoppstartede syfellesskapet Fæbrik, føler vi at prisen er vel fortjent.

(Øverst f.v.) Jenny Skavlan, Ingrid Vik Lysne Mari Nordén og Ingrid Bergtun er jentene bak Fæbrik.

© faebrik

Det er ikke første gang hun har stukket av med en pris signert Costume. Dette er faktisk tredje år på rad Jenny får tildelt Årets moteprofil - og det med god grunn. Forbildet startet opp Fæbrik sammen med tre andre sy og gjenbruksentusiaster tidligere i år og konseptet er rett og slett genialt. Ved å oppfordre det norske folk til å sy egne klær, får Jenny oss til å tenke to ganger for vårt neste kjøp - og det er vi stor fan av.

Gratulerer nok en gang, Jenny!