© Lexington

Costume tester: Teddy-kåpen

Se hvordan redaksjonen styler den deilige teddy-kåpen!

Hver uke tester Costume-redaksjonen en ny trend. Det kan være alt fra en ny øyenskygge, en behandling, en buksetrend eller jakken alle snakker om. Se hvordan vi styler eller bruker trenden på ulike måter, og bli inspirert!

Denne uken har det vært mye snakk om hvilken ytterjakke man skal investere i nå som vintermånedene nærmer seg med stormskritt. Noen mener en tykk boblejakke for å slippe kulden, mens andre mener en pen og varm kåpe er det man trenger i år. Vi valgte å gå for sistnevnte, da det kanskje er den som er vanskeligst å style. Teddykåpen vi falt for kommer fra Lexington, og koster 4999 kroner.

RANDI

– I dag hadde jeg på meg kjole, og for at det ikke skal bli for pent, synes jeg det er en fin kontrast å bytte ut støvletter med sneakers. Og en kopp kaffe. Det er mitt viktigste tilbehør i høstmørket.

Hvilke endringer ville du gjort om du skulle fra kontoret og til fest med samme ytterplagg?

– Jeg ville byttet ut sneakers med pumps, det gjør jeg stort sett alltid på dagtid også, man får automatisk litt finere holdning. Så ville jeg avsluttet med en hårspenne og en veske. Man kan for eksempel knytte tørkle man har i halsen om til en veske. Perfekt til fest.

Lurer du på hvilken jakke du skal gå med i vinter? Se guiden vår her!

ALEXANDRA

– Jeg utfordret meg selv, og prøvde å tenke 'utenfor boksen' i dag. Jeg bruker veldig mye sort, og i og med at ytterplagget er brunt valgte jeg bort favorittfargen for en gangs skyld. Jeg gikk derfor for en beige dressbukse, en strikk i samme fargetone og sko i burgunder. Fargene gjør seg fint mot brunt, en farge som absolutt er å se på flere jakkemodeller denne sesongen. Det jeg liker med denne teddy-kåpen er at den ser svært eksklusiv ut, uten at den koster over 10 000 kroner, slik veldig mange kåper gjør. Den er fortsatt ikke billig, men absolutt verdt pengene. I tillegg er det en kåpe som gjør seg både kontoret, på shopping og når man skal ut på en middag. Vinn-vinn!

Hvilke endringer ville du gjort om du skulle fra kontoret og til fest med samme ytterplagg?

– Jeg hadde nok byttet ut genseren til en topp, og gått for en rød leppestift. Ankelstøvlettene er fine i flere anledninger, selv om de ikke har stiletthæl.

SONIA

– Siden teddy-kåpen er så stor og formløs, velger jeg plagg som viser litt fasong for å ikke drukne i den store jakken. Jeg velger å holde antrekket nedtonet, og heller fokusere på iøynefallende tilbehør som piffer opp antrekket. Et par hvite sneakers, stramme jeans og høyhalset kashmirgenser gjør seg i høstkulda med en stor og varm teddyjakke over.

Hvilke endringer ville du gjort om du skulle fra kontoret og til fest med samme ytterplagg?

– Til fest ville jeg ha sparket av meg sneakersene og hoppet i et par svarte pumps, helst byttet jeansen med et skjørt, satt håret opp i en høy hestehale og malt leppene med en rød leppestift.