Nå kommer Skam som teaterstykke i Danmark

Danskene med egen versjon av Skam

Det er ingen hemmelighet at Skam er ekstremt populært i Danmark - nå lager de sin egen versjon!

Skam har for lengst inntatt både pc- og tv-skjermer over hele Skandinavia, Europa og verden for øvrig, og nå kommer suksesserien til teaterscenen i København.

Nasjonaldagen nærmer seg: 20 fine frisyrer til 17. mai!

Det danske teateret Aveny-T kommer til å dramatisere alle seriens fire sesonger og episoder. Det første teaterstykket har premiere 15. september 2017 og handler om Eva. Den neste sesongen med Noora i hovedrollen får premiere som teaterstykke den 6. april 2018.

Nå kommer Skam som teaterstykke i Danmark

Det danske Skam-castet

© Birger Storm

"Dette er det største jeg som teatersjef hittil har lykkes med. Spesielt fordi det er så aktuelt, og fordi teatret blir en del av det mens det faktisk skjer. Jeg er både stolt, ydmyk og takknemlig over at kvinnen bak Skam, Julie Adem, og NRK´s Håkon Moslet har vist meg denne tilliten og gitt teatret denne enestående sjansen," uttaler Jon Stephensen, teatersjef på Aveny-T.

Se her: Eksklusiv veskebutikk åpner i Oslo sentrum

I seriens ånd vil det være unge skuespillere som kommer til å stå på scenen, og noen av dem får sin scenedebut i Skam. Hovedrolleparet i det første teaterstykket, Skam 1, spilles av 17 år gamle Frieda Joanna Krøgholdt og jevngamle Sylvester Byder.