modellsøstre darja katarina barannik
© Renate Torseth/Pudder Agency

Darja og Katarina Barannik i tykt og tynt

Moteprofil Darja (27) og PR-assistent Katarina (25) mener selv de er svært ulike, men deler alt mellom himmel og jord!

DARJA OM KATARINA

– Katarina og jeg har vokst opp sammen, noe som også betyr at vi har vært gjennom og delt store og små hendelser i livet – sammen. Det er ingen andre som forstår meg på den måten hun gjør, og det er uerstattelig.

– Det er ingen som står meg nærmere enn det Katarina gjør. Vi snakker sammen på telefon opp til flere ganger daglig, og jeg deler absolutt alt i livet mitt med henne. Jeg vet at vi kan le og gråte sammen, og jeg kan alltid få gode råd av Katarina.

Pia Tjelta debuterer som klesdesigner: Se de råfine kjolene!

– Vi har ulik stil, men mange av de samme preferansene – både når det kommer til snitt, kvaliteter og materialer.

– Vi har sterke personligheter begge to, og begge vil gjerne ha det siste ordet. Når vi først har fyrt hverandre opp, vet vi akkurat hvilke knapper vi skal trykke på for å sette et lite støkk i den andre. Men, vi blir like fort venner igjen. Katarina er min største kritiker. Jeg stoler hundre prosent på henne.

model darja katarina barannik
© Renate Torseth / Pudder Agency

BESTE MINNE

– Mitt beste barndomsminne med Katarina er alle reisene våre, blant annet til Brasil, Thailand og Spania, men også somrene på hytta til bestemor utenfor St. Petersburg i Russland.

– Gjennom barndommen har Katarina vært den rolige av oss, mens jeg har vært den høylytte. Det er likevel vanskelig å stoppe Katarina når hun først setter i gang, det sier aldri stopp. Hun er belest og veldig kunnskapsrik, i tillegg til at hun er veldig morsom, noe som vi nyter godt av rundt middagsbordet.

– Mitt forhold til Katarina blir bare sterkere og sterkere. Vi har et unikt samhold, og lojaliteten til Katarina setter jeg høyt. Det er så deilig å ha en person i livet som man kan snakke med om alt mellom himmel og jord.

Vårnyheter: 12 pastellfavoritter som står på ønskelisten!

KATARINA OM DARJA

– Å ha søsken er noe jeg setter veldig høyt. Gjennom vår relasjon har jeg lært mye om vennskap, kjærlighet og ærlighet, men også om å tolerere ulikheter. I tillegg har den trygge og frie barndommen vår gjort oss til åpne og inkluderende mennesker.

– Darja har alltid vært en person i livet mitt som jeg kan betro meg til og ha tillit til. Hun er der alltid for meg – uansett hva det skulle være. Selv om man kan finne denne egenskapen hos en nær venn, er relasjonen til Darja sterkere enn noe annet vennskap. Vi kjenner og forstår hverandre på en helt egen måte.

Darja på rød løper: Se den råfine kjolen fra Self-portrait her!

– Vi legger ikke filter på ting når vi krangler. Vi kan være irrasjonelle og glemme å beherske oss, noe vi for eksempel gjør i diskusjoner med venner, men dette tenker jeg er et typisk fellestrekk for de fleste søsken.

model darja katarina barannik
© Renate Torseth / Pudder Agency

– Våre krangler bunner ofte i misforståelser, og er kun om småting. I tillegg diskuterer vi mye rundt forskjellige temaer, og kan ofte ha ulike synspunkter. Jeg tror likevel disse ulikhetene er sunt for søskenforholdet vårt da de kan være med på å skape større perspektiv og forståelse.

– Vi var veldig mye sammen som barn, men i dag har vi ulike vennekretser, og har vokst opp til å bli to individuelle mennesker med ulike ambisjoner.

– Hun vil være den personen i livet mitt som jeg vet jeg alltid kan stole på, og som alltid kommer til å støtte meg i enhver situasjon.

Se video fra covershooten, ogles om forholdet til modellsøstrene Sophia og Iris Lie.