Disse trendene regjerer i 2018
© Anna Stokland

Disse trendene regjerer i 2018

Ruter, pastellpaletten og trench-coaten - her er trendene du bør investere i neste år!

Pasteller

Vi går lysere tider i vente. Finn frem de lyseste palettene dine fra garderoben - ingen vår uten pastellpaletten. Catwalken var full av duse toner tidligere i år, spesielt hos Max Mara, Michael Kors og Bottega Veneta. Lilla går spesielt igjen, en farge som faktisk er kåret til Årets Farge 2018 av Pantone. Miks fargetoner sammen, eller gå for din favorittfarge fra topp til tå.

Her er trendene fra A til Å!

© Anna Stokland

Ruter

Ruter har regjert en stund i motebildet allerede, men det er ingen grunn til å legge bort mønsteret ennå. Det er fortsatt en av de største trendene for 2018, spesielt på ytterplagg. Gatelangs i motemetropolene er det iøynefallende mønsteret oftest å se på blazere og på trench-coaten. Liker du å utnytte trender til det fulle, er det kledelig å bruke ruter på alt fra skjørt til kjoler. Er du av den forsiktige typen kan du for eksempel starte med en rutete veske?

© Anna Stokland

Trenchcoat

Vi blir aldri lei den klassiske kåpen - som funker til absolutt alt. I år er trenchen oppdatert, noe som betyr at den kommer i flere farger og fasonger. Hos Balenciaga var kåpen brukt utenpå en annen kåpe, mens hos Nina Ricci så vi kåpen i en litt mer klassisk utgave i dus beige. Céline derimot, gikk for den stilrene varianten, med trendsikre detaljer. Har du en klassisk modell i skapet fra før, kan du for eksempel pimpe den opp med et belte i en annen tone. Du kan også dra ned skulderpartiet, for å leke med snittet.

© Anna Stokland