© L´Oréal Paris

De mest trendy hårfargene i høst

Lær hvordan du kan omfavne høstens store trend!

Nordmenn har alltid vært glad i det naturlige, og det kommer tydelig frem denne høsten. Selv om de siste årene har vært preget av pastellfarget hår, med rosa og blått i forskjellige nyanser, er det naturlige hårfarger som gjelder denne sesongen.

Omfavn din naturlige look enten du er blond, brunette eller har hår med rødskjær. Fordelen ved denne trenden er at du nødvendigvis ikke trenger å gjøre de største forandringene. Toning kan forsterke hårfargen din, og brukes til å dekke etterveksten og friske opp hårfargen mellom salongbesøk.

© L´Oréal Paris

Både under moteuken i København, Oslo Runway og Paris Fashion Week kunne man se kjendiser, modeller og influencere slå ut håret og vise frem sin naturlige hårfarge.

Den amerikanske business-kvinnen Olivia Palermo er kjent for å alltid ha et sunt og friskt hår. Hun har lenge holdt seg til sin naturlige hårfarge, og lar sitt mørk blonde hår skinne.

Forsterk din naturlige hårfarge enten du er blondine eller brunette. Det kan du gjøre helt selv, hjemme.

Slik kan du forsterke din naturlige hårfarge

Når du skal farge eller tone håret hjemme er det først og fremst viktig å velge det rette produktet for deg. Casting Crème Gloss til L’Oréaler ammoniak fri for en behagelig duft. Ammoniak er et naturlig stoff med en noe sterk lukt. Stoffet brukes i visse hårfarger for å åpne opp det ytterste laget på hårstrået, slik at fargemolekylene kan trenge inn i hvert enkelt hårstrå.

Trinn for trinn:

  1. For å få et bra resultat er det viktig å forberede toningen ordentlig. Det første du bør gjøre er å ta en allergitest 48 timer før du farger håret. Vask håret to dager i forveien, bruk en gammel trøye eller ha et gammelt håndkle over skuldrene og les instruksjonene nøye. Før du begynner, skal du fukte håret og gjerne smør litt vaselin i pannen, på ørene og i nakken for å unngå flekker på huden.

  2. Start med hårrøttene og arbeid deg ut mot tuppene hvis du vil tone hele håret. Husk å bruke hansker! Alternativt kan du bruke tuppen på applikatoren og farge bare selve utveksten. Litt vaselin langs hårrøttene ved hårkanten vil skape en mykere overgang. Husk også å holde øye med tiden! Til slutt skal du bare skylle toningen, massere inn etterbehandlingen og skylle en gang til. Ferdig!

  3. Casting Crème Gloss holder i 6-8 uker avhengig av hårtype og hvor godt du tar vare på håret ditt. Husk at du helst ikke skal vaske håret alt for ofte og være forsiktig med å glatte det. Og fremfor alt bør du bruke fargebevarende sjampo som Elvital Color-Vive fra L’Oréal Paris.

For å få et naturlig resultat er det et godt tips å velge en nyanse som ligger nær din egen naturlig hårfarge og velge en farge som matcher din egen hudtone. Casting Crème Gloss har mer enn 20 forskjellige fargenyanser slik at du kan finne den som passer deg best.

Hvis din naturlige hårfarge er brun eller mørk er Casting Crème Gloss en enkel måte å forsterke din naturlige brune hårfarge. Du kan også gjøre hårfargen din en nyanse kaldere eller varmere. Er du naturlig blond eller mørk blond kan du fremheve askegrå toner i håret og få bort gulskjær. Med dette produktet kan du også friske opp lyse striper og gjøre utveksten mindre synlig.

Her er noen tips til farger som kan forsterke din naturlige hårfarge:

Mørk brun, Kastanje, Chocolate, Mørk blond, Sort.

© L´Oréal Paris

Grått hår?

Har du oppdaget et uønsket grått hår? Casting Crème Gloss er en perfekt løsning for de første grå hårene. Fordelen med toning er at det blir en mindre tydelig overgang mellom farget hår og den naturlige fargen på etterveksten enn det man normalt opplever med kraftigere hårfarger. Hvis du har oppdaget enkelte grå hår kan en hårfarge spray eller L’Oréal Paris Magic Retouchdekke grå hår på få sekunder.

Hvis du har større mengder med grått hår kan du bruke L’Oréal Excellence Cremefor en rik og varig hårfarge.

Merk at Casting Crème Gloss Glossy Blond ikke er ment å dekke grått hår helt, men å gjøre håret ditt inntil to nyanser lysere.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for L’Oréal Paris.