© Pexels

Deilige julegavetips til hele familien!

Ute i siste liten? Clarins har julegavene som garantert faller i smak på julaften, både til han og henne. Enkelt å gi – deilig å få.

Annonsørinnhold:

Julen nærmer seg med stormskritt. Kanskje er du godt inne i julegavehandlene allerede, eller er du en av dem som utsetter handlingen til siste liten? Hud- og skjønnhetsprodukter er en sikker vinner under juletreet, og Clarins har fantastiske julegaver til hele familien.

Til henne

Eksklusive og deilige produkter får man aldri nok av, spesielt ikke i vintersesongen når kulden og mangel på sollys setter sitt preg på huden. Her er noen gode julegaveidéer som garantert faller i smak hos venninner, kjæreste, mor eller søster.

Magi på flaske! Double Serumfra Clarins gjør underverker for tørr hud og store porer, samtidig som den gir glød til livløs vinterhud. I tillegg inneholder den lille flasken aktive antiage-ingredienser som motvirker aldringstegn og reduserer linjer. Huden blir myk og frisk, og får rikelig med fukt. Du kan lese mer om mirakelproduktet her.

Fantastisk glød til jul gir også Clarins Beauty Flash Balm! Det er ikke uten grunn at denne blir kalt for Askepott-krem. Beauty Flash Balm reduserer nemlig tretthetstegn og gir en umiddelbar skjønnhetseffekt. Perfekt for lange dager med juleselskaper og finstas.

Et supplement til sminkepungen under treet er heller ikke å forakte.Clarins Instant Light Natural Lip Perfectorer ett av Norges mest solgte leppeprodukter og elsket av kvinner i alle aldre. Instant Natural Lip Perfector fås også i et deilig julegavesett med mascara og sminkefjerner i reisestørrelser til samme pris!

En god mascara er et must i sminkepungen. Clarins Supra Volume Mascara sørger for både fantastisk lengde og volum, samtidig som den pleier og styrker vippene dine.

Til bestemor

Hva skal man gi til bestemor som kun sier hun ønsker seg snille barnebarn til jul? Skjem bort besteforeldre med deilige og fuktighetsgivende produkter.

Clarins Hand and Nail Treatment Cream er en tidløs klassiker med ekstrakt fra sesamolje og sheasmør. Kremen fukter og beskytter hendene og passer perfekt til hender i alle aldre. Fås også i et lekkert julegavesett sammen med Clarins Hydra-Essential Cream.

For fuktighet til hele kroppen er Clarins Moisture-Rich Body Lotion et must til tørr vinterhud. Kremen gir en lett peeling, fjerner døde hudceller og gir umiddelbart mykere hud.

Noe alle har bruk for er en god deodorant. Bestselgeren Clarins Roll-on Deodorant er en antiperspirant som etterlater en ren og frisk følelse hele dagen.

Til han

Skjønnhetsprodukter er en super gaveidé også til din utkårede, bror, far, venn eller svoger.

Bestselgeren ClarinsMen Deo roll-oner alltid kjekk å ha! Denne holder svetten i sjakk hele dagen og nøytraliserer bakterier som forårsaker dårlig lukt.

ClarinsMen Exfoliating Cleanser passer godt til menn i alle aldre som vil ha en rask og enkel hverdagsrutine. Etterlater huden frisk og matt, og forebygger i tillegg inngrodde hår.

I vintermånedene kan det og være lurt å tilføre huden litt fuktighet. ClarinsMen Super Moisture Balm et er en forfriskende og lett fuktighetskrem som tilfører fuktighet og reparerer småsår etter barbering.

Produktene er tilgjengelige i butikk hos bl.a. KICKS, VITA Exclusive og Fredrik & Louisa!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.