– Den er helt fantastisk å kjøre!

Dette overrasket Emilie Tømmerberg da hun tok sin splitter nye Hyundai KONA electric med på langtur over fjellet!

Med sitt sporty SUV-utseende, brukervennlige funksjoner og en av markedets kraftigste elmotorer, legger Hyundai KONA electrictil rette for sømløse kjørehverdager for alle. Det fikk Emilie Tømmerberg også erfare da hun tok med den nye bilen sin over fjellet fra Bergen til Oslo.

– Den er helt fantastisk å kjøre og det aller beste er at den er miljøvennlig, forteller Emilie i sitt blogginnlegg om turen.

Hun kjørte gjennom vakker norsk natur og kunne med god samvittighet nyte utsikten, vel vitende om at hun ikke etterlot seg skadelig CO2-avtrykk. I tillegg til at KONA electric ikke brenner drivstoff, har den en imponerende rekkevidde på hele 48 mil!

Smarte løsninger

– Selv om turen er lang, så er bilen behagelig å kjøre, det er god plass og det er smarte løsninger som hever kjøreopplevelsen, skriver Emilie.

På vei til Oslo oppdaget hun mange fordeler med sin nye Hyundai KONA electric:

  • Hun kunne konsentrere seg om veien og trafikken uten å vie giringen en tanke.
  • Bilen kommer veldig raskt opp i fart, så det er enkelt å holde en fin flyt i trafikken.
  • Bilen lager mye mindre støy enn hun er vant til fra vanlige bensin- og dieselmotorer.
  • I automatisk modus registrerer fjernlysassistenten møtende kjøretøy og kjøretøy i samme kjørefelt som bilen og endrer automatisk til nærlys. Når systemet ikke registrerer andre kjøretøy, slår det automatisk på fjernlyset igjen.

Komfortabel kupe

Turen til Emilie gikk altså knirkefritt! Det brukervennlige designet i bilen kommer godt med på både korte og lengre kjøreturer som denne. Selve kupeen er fylt til randen med nyttige hjelpemidler som gjør KONA electric unik. Under har vi plukket ut en håndfull av bilens mest fantastiske og finurlige kjennetegn:

  • Head-up-displayet projiserer relevant kjøre­informasjon i førerens synsfelt, slik at du aldri trenger å ta øynene fra veien – uansett lysforhold.
  • Det er girknapper i midtkonsollen - med oppbevaringsrom under.
  • Yndlingsmusikken hører du på et high-end-lydsystem fra produsenten Krell. Den omfatter hele åtte høytalere!
  • En egen ladeplate (Qi-standard) gjør det mulig å lade kompatible smarttelefoner trådløst.
  • Take away-krok hvor du kan oppbevare maten “on the go”.
  • Hyundai SmartSense inkluderer adaptiv cruise control, automatisk nødbremsassistent med fotgjengervarsling, aktiv filskifteassistent, filholder, blindsonevarsler med ryggeradar, tretthetsvarsling og fartsgrensevarsling.

Den elektriske versjonen av Hyundai KONA har tatt hensyn til alle behov dagens moderne kunder har. Av den grunn har ikke kjøreopplevelsen gått på bekostning av den miljøvennlige profilen eller sikkerheten. Bilens robuste design er den samme som KONA med forbrenningsmotor, og batteriene er montert plassbesparende slik at kupeen forblir romslig. Bruken av høyfast stål gir KONA electric en ekstra stiv konstruksjon, og totalt seks kollisjonsputer inne i kupeen beskytter førere og passasjerer ved eventuelle kollisjoner.

Skal du kjøpe ny bil? Hyundai KONA electric kombinerer to av de heteste trendene i Europa – miljøvennlig kjøring med SUV-utseende!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Hyundai.