© Son of a Tailor

Den perfekte gaven til kjæresten

En spesialtilpasset og bærekraftig gave som kan brukes året rundt!

Vi kan vel alle være enige om at gave til kjæresten er den mest utfordrende gaven å kjøpe. Hva kan man kjøpe til en kjæreste som ikke ønsker seg noen ting?

Son of a Tailor er et dansk merke som ble etablert i 2014. De fokuserer på å bruke materiell med høy kvalitet som vil øke levelengden til plagget. De produserer t-skjorter som er spesial tilpasset størrelsen til kunden ved hjelp av fire enkle mål og tilbyr både langermet og kortermet t-skjorter og t-skjorter i ull, pique t-skjorter og polo.

© Son of a Tailor

Så, hva med å gi en t-skjorte med ordentlig kvalitet og som er skreddersydd til kjæresten din i gave? T-skjorter er noe alle gutter elsker å gå i, og er derfor den perfekte gaven. T-skjorten i ullkommer i seks forskjellige farger og er laget av 100% merinoull. Materialene som er brukt til å lage t-skjorten gjør så den holder deg varm på vinteren og kjølig på sommeren. Det gjør t-skjorten perfekt til å bruke året rundt.

T-skjorter i 100 % merinoull

© Son of a Tailor

Alle t-skjortene til Son of a Tailor er utelukket laget i EU for å sikre en god arbeidsstandard, et høyt ferdighetsnivå og rettferdig lønn til de ansatte. Med et nært og pålitelig forhold til leverandørene jobber Son of a Tailor med et felles mål om å øke standardene for moderne klesproduksjon.

På grunn av at alle t-skjortene er spesialtilpasset hver enkel kunde blir det ikke en masseproduksjon av klær, og heller nesten ingen ting som blir kastet. Bærekraftig utvikling er et viktig mål for Son of a Tailor og de driver bedriften for å oppnå dette.

© Son of a Tailor

Hvis du ønsker å gi kjæresten din denne perfekte gaven kan du kjøpe et gavekort, som er elegant innpakket for å få kjæresten din til å føle seg spesiell. Esken kommer med et målebånd slik at han kan få de korrekte målene til en t-skjorte som er tilpasset han.

Nå kan du få 10% avslag på gavekort ved å bruke koden "COSTUMENO10"!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Son of a Tailor.