Kolleksjonen ”Miss Liberty” fra HALLHUBER gir oss romantisk femininitet og stram maskulinitet i nøkkelplaggene vi ønsker oss denne høsten.
© HALLHUBER

Denne høstkolleksjonen må du se

Feminint, maskulint, grunge og romantisk. Og ikke minst – sesongens ”må ha-plagg”! Høstkolleksjonen fra tyske HALLHUBER har alt vi ønsker oss for sesongen, og Costume har plukket ut sine favoritter!

Denne høsten handler om elegant femininitet kombinert med stram maskulinitet og et aldri så lite hint av 90-tallets grunge, og i den ånd gir det tyske motemerket HALLHUBER oss kolleksjonen ”Miss Liberty”.

Dette er en kolleksjon som inneholder alt vi drømmer om for høsten, enten vi vil kle oss romantisk og feminint, investere i sesongens ”må ha-plagg” – den fotside frakken – eller kjøre en kombinasjon av maskulint og feminint i samme antrekk.

Feminine silhuetter og lekre blonder er noen av høstens store trender, som er godt representert i HALLHUBERS høstkolleksjon.
© HALLHUBER

Høstjakkene fra HALLHUBER er inspirert av Napoleon og ”soldat-stilen”, som vi også har sett hos flere av verdens fremste motehus denne sesongen. Resten av plaggene er preget av delikate blonder, feminine silhuetter og grove strikkeplagg i en fargepallett som strekker seg fra pudderrosa til dyp blått og burgunder.

Høstjakkene fra HALLHUBER er preget av maskuline snitt i ”soldatstil”, men likevel feminine i høstens viktigste trendfarger.
© HALLHUBER

Costumes favorittplagg fra denne kolleksjonen er den fotside frakken og den 90-tallsinspirerte blomsterkjolen. Gjerne i kombinasjon med røffe militærboots og en veske med gulldetaljer.

Costumes favoritter fra HALLHUBERS ”Miss Liberty”-kolleksjon er den fotside frakken og den blomstrede kjolen – fullført i antrekk sammen med militærboots og gulldetaljer i vesken.
© HALLHUBER