HALLHUBER åpnet sin sjette butikk i Norge på Steen & Strøm i Oslo, og motepressen var på plass under den storslåtte åpningen!
© HALLHUBER

Derfor må du innom denne butikken

Med moteuken i full sving i Oslo, kunne ikke den tyske motekjeden HALLHUBER funnet et bedre tidspunkt til å ha butikkåpning. Oslo-folket er tørste på fersk mote, og HALLHUBER innfrir alle våre ønsker med sin nye butikk på Steen & Strøm!

HALLHUBER har allerede hatt 39 år til å utmerke seg på det tyske motemarkedet, og er det noe vi setter stor pris på her til lands, så er det når vi kommer enda nærmere den internasjonale motescenen - og det gjør vi nå.

Den 23. august åpnet HALLHUBER sin sjette butikk i Norge, midt i mote-smørøyet på Steen & Strøm, i Oslos beste handlegate.

HALLHUBER satser på høykvalitets mote som er kraftig influert av catwalktrender og tendenser som beveger seg på gatemotebildet. HALLHUBER vil gi high end-mote til folket, og det til overkommelige priser.

Costume tok seg tid bort fra den travle moteuken, og var selvfølgelig tilstede på HALLHUBERs butikkåpning på Steen & Strøm. Der fikk vi muligheten til å se de helt ferske nyhetene og finne våre favorittplagg for den kommende høstsesongen.

Med en fargeskala som går i tråd med høstens heteste trender i mint, grønt, gult, rosa og rødt sammensatt med klassikere i sandfarget, grått og svart, har HALLHUBER tatt høstmoten på kornet i lekre, feminine snitt og behagelige materialer.

Se alle HALLHUBERs høstkolleksjoner på deres hjemmesider og onlinebutikk!

Grønntoner står sterkt i HALLHUBERs høstkolleksjon som du finner i den nye butikken på Steen & Strøm i Oslo nå.
© COSTUME
Rødt og svart er både en evig klassiker og noe av det hotteste i trendbildet akkurat nå!
© COSTUME
Den norske motepressen tok seg fri fra den pågående norske moteuken for å være tilstede under åpningen av HALLHUBERs nye butikk på Steen & Strøm.
© COSTUME
Våre favoritter fra Hallhuber
© HALLHUBER

Costumes favoritter fra HALLHUBER for høsten består av en lekker strikkegenser i burgunder, topp med lekkert mønster og krage, en androgyn dresshorts, og en kjole med lange ermer i dyp lilla.