Sommerkjoler
© Getty Images og produsentene

Dette er de fineste sommerkjolene i butikk nå

Lette materialer, romantiske snitt og sommerlige print. Vi har funnet drømmekjolene!

Bare skuldre er en av sommerens aller største trender. Kombinerer du det med blomsterprint har du sommerens flotteste kjole.

Kjole fra Nelly, 499 kroner

Det feminine snittet, det milde printet og den klassiske fargen gjør så kjolen passer inn på både kontoret, på sommerfesten og i bryllupsfesten. I tillegg er den tidløs, og kan brukes i mange år fremover.

Kjole med prikker fra H&M, 399 kroner

Leste du: Dette er Instagram-trendene som gjelder nå

Omslagskjolen er på ny å se i trendbildet. Den er perfekt til å slenge rundt seg, med eller uten jeans under. Knytingen i livet gjør seg så den ikke ser alt for posete ut.

Omslagskjole fra Stine Goya, 2.600 kroner

Så du denne: Dette er den nye trendkjolen

Kongeblått og belte i livet er både klassisk og sofistikert! Denne kjolen gjør seg godt med både hvite sneakers eller pumps.

Blå kjole fra Rhode Resort, 2.530 kroner

Blomsterprint er aldri feil om sommeren, og både catwalken og butikkene bugner over med det populære printet. Ønsker du likevel å skille deg ut, er en kjole med én bar skulder en fin løsning. De søte volangene i enden av kjolen gjør så utrykket bikker mot det romantiske.

Kjole fra Sandro, 2.260 kroner

Skjortekjolen er fortsatt i trendbildet. Denne kjolen fra Zara skiller seg ut med de voluminøse ermene, og med blomsterdetaljene rundt halsen. Bruk et belte om du synes kjolen blir for rett i snittet.

Kjole fra Zara, 299 kroner

Fikk du med deg: Eksklusiv veskebutikk åpner i Oslo

Er du i det romantiske hjørnet er det ingen ting som er bedre enn en rød kjole med rysjer. Kjolen fra Maje gjør seg bra til både sneakers og høye hæler - og kommer garantert til å ta oppmerksomheten. Ps. Ikke bruk rødt i bryllup!

Rød kjole fra Maje, ca 2.900 kroner

Match solen i en fargesprakende kjole som denne. De originale detaljene på ermene og knytingeni halsen gjør så kjolen skiller seg ut - og blender perfekt inn i årstiden.

Gul kjole fra Gina Tricot, 399 kroner

Selv om det er sommer og sol betyr det kun er blomsterprint og duse toner som gjelder. Volangene og det feminine snittet gjør denne modellen til den perfekte lille sorte i sommervarmen.

Kjole fra Gestuz, 1.300 kroner

Denne kjolen kan man bruke året rundt, da verken fargen eller mønsteret er spesielt typisk sommer. Likevel er både lengden, snittet og volangene i trendbildet akkurat nå, noe som gjør at kjolen havner på ønskelisten.

Kjole fra Bikbok, 349 kroner

Denim er en sikker vinner om sommeren - og kan enkelt styles både opp og ned.

Denimkjole fra IBEN, 1.699 kroner

En sofistikert kjole med synlig midje er fint om man vil pynte seg ekstra i varmen.

Kjole med blomsterprint fra Isabel Marant, 4.640 kroner