© Stephanie Lou

Dette er trendene fra moteuken

La deg inspirere fra den Skandinaviske catwalken!

Det er alltid gøy å se hva som rører seg på catwalken, særlig når det kommer til Skaninavia. Trendene er som regel litt mer rettet til hvordan vi kler oss her hjemme, klærne er lett å få tak i - og sist men ikke minst, det er gode kvaliteter. Her er våre favorittrender fra moteukene i Skandinavia, som er lett å kopiere.

Les også: Bli bedre kjent med damen bak Oslo Runway

© Fra venstre: Stine Goya/Ganni/Holzweiler

BØTTEHATTEN

Bøttehatten er et hodeplagg som minner oss om barndommen, hytteturen eller lange dager på stranden. Nå er det en av de mest hotte trendene - særlig for neste sesong. Under moteuken i København var den å se på samtlige presentasjoner, blant annet på Stine Goya, Ganni og Holzweiler.

© Fra venstre: Munthe/Baum und Pferdgarten/Baum und Pferdgarten/Designers Remix

RUTER

En trend som alltid faller i smak hos oss er ruter. Den er enkel å tilpasse garderoben, man kan velge fargespekter selv - og den kles oss alle. Både Munthe, Baum und Pferdgarten og Designers Remix hadde flere antrekk med ruter i fokus. Vi elsker spesielt den søte trusen i gult og hvitt fra Baum - som passer utmerket til feriekofferten neste år.

© Fra venstre: Saks Potts/By Malene Birger/Stine Goya/Ganni

PARTYKLAR

En ting vi la godt merke til under Copenhagen Fashion Week, var alle kjolene og kvalitetene som tilsier at det er en fest like rundt hjørnet. Saks Potts gikk for lakkstoff og skimmer i spreke farger, By Malene Birger lot paljettene tale for seg selv, og hadde designet gulvlage kjoler i det iøynefallende materialet. Fargerike Stine Goya presenterte en prinsessekjole i paljetter på catwalken som fikk oss til å måpe, mens Ganni gikk for silke - som alltid er en god stylingidé når det kommer til party-looken.