© HALLHUBER

Dette må du satse på i vinter

Denne sesongen gjelder ikke ”less is more”-regelen. Det feirer vi med å gi våre lesere en eksklusiv shopping-rabatt!

Som alltid ved ny sesong, har vi saumfart nettet for de ferskeste catwalk-rapportene slik at vi kan sette fingeren på høstens og vinterens aller viktigste trender og tendenser. Konklusjonen vi kom frem til viste at det var fløyel, blonder, blomstermønster, smaragd-inspirerte fargetoner og broderier som preget de fleste av verdens største motehus.

Denne vinteren handler det altså om alt annet en jordtoner og ensfargede plagg, og moteskaperene har gitt de mørkemånedene et smell av farge og sommer-følelse med dekorerte plagg og glamorøse materialer.

Make a statement

Passende nok har HALLHUBERs nye kolleksjon fått navnet ”A Statement”, noe som ikke bare beskriver kolleksjonen, men også sesongens nøkkeltrender. Og med den nye kolleksjonen gir HALLBHUBER oss alle de viktigste elementene i én og samme kolleksjon. Det gjør at vi kan sette sammen antrekk inspirert av sesongens visninger fra blant annet Dior, Valentino og Kenzo, men selvølgelig – til en brøkdel av prisen. Det liker vi.

Statement-plagg i form av blonder, broderier, fløyel og mønster er sesongens viktigste nøkkeltrend.

© HALLHUBER

Stiltips

La plaggene stå for snakkingen denne høsten og vinteren! Det gjør du ved å enten kjøre den helt ut ved å kombinere flere statement-plagg i samme antrekk, som sett på noen av de største catwalkene, eller ved å for eksempel style en genser med broderi eller annen utsmykking sammen med et hverdagsantrekk ellers bestående av baseplagg.

Sesongens julebord burde definitivt feires i fløyelskjole, men ikke vær redd for å bruke både fløyel, blonder og broderier også til hverdags.

Se etter plagg med farger i juvel-toner, som for eksempel smaragd, og ikke glem at blomstermønster er en viktig trend – hele vinteren igjennom!

Gjør deg klar til julebordet allerede nå med plagg som er inspirert av verdens største motehus.

© HALLHUBER

Gave til våre lesere

For å gjøre det enda enklere for deg å kle deg i sesongens viktigste trender, vil vi gi våre lesere et eksklusivt gavekort.

Frem til 3. november kan du benytte deg av koden costume16 for å motta en rabatt på 20% hos HALLHUBER i nettbutikken eller i én av deres seks butikker i Norge!

Alt du trenger å gjøre er å skrive in rabattkoden når du handler på nett, eller nevne koden når du handler i butikk! *

*Dette gavekortet kan innløses én gang i en av HALLHUBERs butikker and Online Shop i Norge (unntatt HALLHUBER Outlet) og er gyldig til den 03.11.2016. Vær vennlig og lever denne siden til butikken. Rabatten kan ikke utbetales kontant eller kombineres med andre kampanjer. Gavekortet kan ikke brukes til å kjøpe et annet gavekort. Gavekortet må ikke publiseres eller på annen måte brukes kommersielt.