© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Dette presenterte de norske designerne den andre dagen av Oslo Runway

Rosa palett, statement-skjorter og rå denim - dette skal du gå med i høst!

Tom Wood
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Slitesterk denim, gul kashmir og røffe bombere var det som prydet catwalken da Tom Wood viste sin aller første kolleksjon på Sentralen i går. Årets debutanter under moteuken gjorde godt inntrykk på publikum, og viste en sterk kolleksjon i samarbeid med Sam Frenzel og den norske kunstneren Chris Reddy. Vi synes det er godt å se noe som skiller seg ut fra den minimalistiske og stilrene stilen. Streetwear + gode kvaliteter kan vi godt like!

Har du sett: Tom Wood samarbeider med anerkjent designer

Siri Tollerød gjorde comeback under Oslo Runway
© byTiMo
byTiMo
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
bytimo
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Det er vanskelig å ikke se for seg en solfylt sommerdag, med en drink i hånden og i godt selskap når man ser kjolene til byTiMo. I år var lokasjonen noe mørkere enn vanlig, men med lyktestolper og blomster fikk vi fortsatt den varme stemningen vi vanligvis forbinder med byTiMo. I år har det populære merket hentet inspirasjon fra Kina, noe man kan se på samtlige av plaggene. Kimonoer var å se i både lange og korte versjoner, og over de glamorøse kjolene. Den siste modellen var kledd i en t-skjorte med budskapet "Reunite". Det er moro å se at et merke som byTiMo har kastet seg på den internasjonale trenden med print i fokus. I tillegg hadde de denne sesongen fått med flere baseplagg, noe vi klapper i hendene for.

Fikk du med deg: Dette er t-skjorten alle vil ha

Cathrine Hammel
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Cathrine Hammels kolleksjoner er alltid like smakfulle. Denne sesongen var det lagt ekstra vekt på det feminine, som rosa duse toner og sukkersøte detaljer - noe som falt i smak. Garderoben er perfekt til den nordiske jenta, som ønsker å føle seg selvsikker, minimalistisk og å være kledd i gode kvaliteter. Vi har i alle fall den rosa kjolen på ønskelisten!

Iben
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Iben er et spirende klesmerke med fokus på gode plagg til basegarderoben, men med en edgy vri. På få år har grunnleggeren Ann-Marthe Storheil fått merke opp og frem, og med visningen under Oslo Runway beviser hun at Iben har potensiale til å få en sterk stemme i bransjen. AW17-kolleksjonen bar preg av militærinspirere plagg, lag-på-lag og kule dresser. En rocka og tilbakelent kleskolleksjon, med plagg man kan ha i flere sesonger. Vi ønsker oss boblekåpen!

Fikk du lest: Nå skal strømpebuksen være rød og hvit