© Eirin Kristiansen

Eirin Kristiansens vinterjakke-favoritter

Med disse jakkene kan du kombinere komfort og mote vinteren igjennom.

Vinteren og kjøligere tider nærmer seg med stormskritt. Det er på tide å gå til innkjøp av jakker som kan holde deg varm gjennom minusgradene. Men det behøver ikke å bety at du ikke kan se fin ut!

Dype og mørke nordiske farger kommer til å dominere høsten og vinteren. Didriksonskombinerer varme jakker med mote og trender. Dette resulterer i at du kan se fresh ut mens du holder deg varm i den kjølige tiden.

Eirin Kristiansen har plukket ut to favoritter fra vinterens kolleksjon:

© Eirin Kristiansen

Dagny-modellener 100 % vind- og vanntett. Den deilige fuskepelsen hjelper deg å holde på varmen i nakken og er perfekt å pakke seg inn i på kalde dager. Fargen gjør det lett å kombinere med andre plagg hele vinteren. Jakken selges også i en nordisk blåfarge.

© Eirin Kristiansen

Hedda-jakken er en deilig vinterjakke i syntetisk dun. Den er stor og myk, og Eirin sammenligner den med dundynen som hun har hjemme i senga. Den oransje fargen er en stor trendfarge i høst.

Didriksons er opptatt av å lage funksjonelle klær i farger som er trendy og tidløse. De har et stort jakkeutvalgbestående av regnjakker, trenchcoater, parkaser og boblejakker. Didriksons bruker aldri materialer fra dyr.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Didriksons.