Filippa K lanserer denimkolleksjon

Filippa K lanserer denimkolleksjon

Det svenske motehuset feirer 25 år og lanserer i den anledning en eksklusiv kolleksjon med tidligere favoritter!

Filippa K feirer 25 år denne høsten, og har i den forbindelse laget en jubileumskolleksjon som består av denimfavoritter fra merkets historie.

Filippa K er et voksende, svenskt merke som representerer stil, klassisk design og kvalitet. Klærne kombinerer tidløse silhuetter med moderne snitt - i en sofistikert fargepalett.

Jubileumskolleksjon består av ni denimplagg i ulik vask - fire jeans, en jakke, skjørt og skjorte.

Filippa K jeans

Vi har tatt en nærmere prat med Filippa Knutsson, grunnlegger og designer bak merket.

Hva betyr jeans for deg?

– Jeansen står helt sentralt - den er det perfekte plagget i en funksjonell garderobe, og kanskje det mest tidløse og viktigste plagget for de fleste. For meg er den et basisplagg som kan brukes til alle stiler og humør, og den perfekte redningen på en dårlig dag.

Hvorfor bestemt du deg for å reprodusere FK-jeansen i denne kolleksjonen?

– 25 år er en spennende milepæl for oss, og dette jubileumet er en gylden mulighet til å introdusere jeansen vi startet merkevaren med, og som kan definere aspektene av vår identitet - både med tanke på stil og kvalitet.

Hva er ditt mest stolte øyeblikk fra de siste 25 årene?

– Når jeg tenker tilbake, er jeg mest stolt av å bygge en merkevare med både tyngde og substans. Filippa K har vært tro mot filosofien og verdiene sine fra begynnelsen, og slik har det vært hele veien. Vår tilstedeværelse har vokst enormt i Sverige og på internasjonalt nivå. Jeg er stolt over å være en del av merkevaren, og gleder meg til fortsettelsen.

Filippa K jeans