Gi en gave som varmer

Designentusiastene fra butikkene Freudian Kicks, Norwegian Rain, T-Michael, Fuglen & F5 går sammen med Fattighuset for å gjøre den bitende, vinterkulden mer overkommelig!

Bli med på handlekveld hos Steen & Strøm Magasin hvorFreudian Kicks, Norwegian Rain, T-Michaelog F5 har satt opp hver sin Pop Up-shop, og inviterer alle til en litt annerledes julehandel. De tar imot varme vinterjakker i god kvalitet for å gi dem videre til Fattighuset. Som takk får du et gavekort på 500 kroner, som igjen kan brukes på en ny jakke fra disse butikkene.

– Med den sterke kjøpekraften som kundegruppen til Steen&Strøm representerer, tror vi at det kan være mange kvalitetsjakker som henger ubrukte i skapene som nå kan få et nytt liv, sier en av initiativtakerne bak prosjektet, Alexander Helle fra duoen i Norwegian Rain.

– I Oslo sentrum ser man daglig de store kontraster, og heldigvis skal det noen ganger lite til for å kunne gjøre en stor forskjell for dem som ikke er like heldig stilt, skyter daglig leder i Freudian Kicks, Simen Eriksen inn.

– Selvfølgelig vil vi være med på dette. Det høres ut som om Fattighusets brukere kan gå både en varm og ikke minst fin vinter i møte, sier Fattighusets Hanne Funder.

  1. desember avholder designerne et juleevent i 4.etasje på Steen & Strøm, fra kl: 18 -21. Det vil bli servert julegløgg og kaffe fra Fuglen, side om side med kreative forslag til julegaver.

Fra venstre: Alexander Helle, Mari Hektoen, Alexander Marthinsen, Simen Eriksen.

Les mer om eventet her: https://www.facebook.com/events/394502810713318/

Vel møtt :)