Gina Tricot med nytt designsamarbeid

Gina Tricot med nytt designsamarbeid

Kleskjeden Gina Tricot og den svenske elektropop-duoen ICONA POP lanserer festkolleksjon!

Etter et vellykket designsamarbeid med klesdesigneren Anine Bing, annonserer Gina Tricot nytt samarbeid. Denne gangen med den svenske elektropop-duoen ICONA POP, mest kjent for monsterhiten «I love it».

– Samarbeidet med Gina Tricot har vært en drøm! Vi har vært med fra begynnelse til slutt, og fått være med å skape plaggene vi selv har savnet i våre egne garderober. Hele den kreative prosessen med å utvikle kolleksjonen har vært en kjempeartig og inspirerende reise. Samtidig har vi lært massevis om alt fra materialer til passformer, ting vi ikke visste noe om fra før. Vi har prøvd oss forsiktig frem og er så fornøyde med resultatet, sier Aino Jawo og Caroline Hjelt, jentene bak designsamarbeidet.

Gina tricot klær på nett

Hele kolleksjonen bærer et festpreg

– Vi er superstolte over designsamarbeidet med Icona Pop. Det er en sterk kolleksjon med mye partyfølelse og kule power-antrekk. For oss er det viktig å finne samarbeidspartnere som vi kan føle samhørighet med. Caroline og Aino er to kjempedyktige verdensartister, og fantastiske forbilder, som deler våre verdier om å gjøre kvinner sterke. Vi elsker energien og den robuste selvtilliten de utstråler på scenen, og i tillegg har de en flott stil som virkelig er i tråd med vårt varemerke, sier Anna Appelqvist, Brand Director på Gina Tricot.

Vi har tatt en nærmere prat om kolleksjonen med Aino og Caroline.

Hvordan vil dere beskrive deres personlige stil?

C: – Vi liker å mikse det maskuline med det feminine, og leke med farger og kontraster. Personlig pleier jeg å bygge et antrekk rundt et trendy nøkkelplagg, eller så er slitte jeans og en t-skjorte alltid en sikker vinner.

A: – Jeg liker å pynte et hverdagsantrekk med lekre smykker, slik som de i kolleksjonen vår. Det er fint å holde antrekket avslappet og nedtonet og la smykkene gjøre jobben.

Hvordan vil dere beskrive kolleksjonen dere har designet i samarbeid med Gina Tricot?

C: – Vi har valgt å designe en festkolleksjon som gjør seg i høstmørket som er på vei. For å ikke nevne festsesongen som er rett rundt hjørnet. Dette er plagg som gjør seg til fest, men også til hverdags. Det er gode kvaliteter, og derfor en god investering.

Hva har vært i fokus, trend eller materialer?

A: – Begge deler, men kanskje mest gode materialer - for det er de som varer lengst.

Hvilket plagg fra kolleksjonen er deres favoritt**?**

A: – Et par gode jeans og kjolene. De er så enkle i designet, og kler alle! I tillegg kan de brukes til både jobb og fest.

C: – For min del må det bli skinnjakken. Den kan brukes til alt!

Hvilke stilikoner ser dere opp til?

A: – Det går mer på hvem som bærer klærne. Moren og faren min så ut som rockestjerner på 70-tallet med slengbukser og slitte t-skjorter.

C: – Det beste jeg vet er gatemote. Jeg blir så inspirert av folk som kommer over kombinasjoner jeg aldri har tenkt over, men om jeg skulle byttet klesskapet mitt med noen, måtte det blitt Mick Jagger - jeg elsker stilen hans!

Kolleksjonen lanseres 25.oktober på ginatricot.com og i utvalgte butikker.

Se våre favoritter under:

 Gina Tricot ICONA POP
 Gina Tricot ICONA POP
 Gina Tricot ICONA POP
 Gina Tricot ICONA POP
 Gina Tricot ICONA POP
 Gina Tricot ICONA POP
 Gina Tricot ICONA POP