© Anna Stokland

H&M avslører nytt samarbeid med eksklusiv designer

Endelig har H&M sluppet nyheten. Erdem er neste designer ut!

Endelig er nyheten her! I dag slapp gigantkjeden H&M nyheten om at neste designsamarbeid vil være med det britiske merket Erdem, kjent for sine romantiske kjoler og feminine snitt. Erdem har designet en damekolleksjon for den svenske kleskjeden, og for alle første gang designer han også en herrekolleksjon.

Leste du: Fransk luksusbutikk har åpnet i Oslo

For ERDEM x H&M har han tolket ulike temaer fra sine mest populære kolleksjoner og han har jobbet med trykk, materialer og, ikke minst, med det førsteklasses håndverket som har gitt ham et stort navn, står det i pressemeldingen fra H&M.

"Jeg er veldig glad for samarbeidet med H&M og for muligheten til å utforske arbeidet mitt på en helt ny skala, inklusive en herrekolleksjon, som jeg aldri har gjort før. Det er også utrolig spennende å samarbeide med Baz Luhrmann, en av vår tids viktigste historiefortellere," sier Erdem.

SE FILM AV KOLLEKSJONEN HER:

Erdem Moralioglu er født og oppvokst i Canada, og lanserte merket Erdem i 2005. Kjendiser og motebransjen har i lang tid hyllet designeren. Den 2. november vil kolleksjonen være tilgjengelig i utvalgte H&M-butikker.

Så du denne: Dette er den norske t-skjorten som vekker oppsikt

Erdem