H&M avslører nytt samarbeid med Zara Larsson
© H&M

H&M røper nytt designsamarbeid

Isabel Marant, Alexander Wang og Jimmy Choo er bare noen av motehusene som tidligere har laget gjestekolleksjoner i samarbeid med den svenske kleskjeden H&M. Nå slår de seg sammen med en popstjerne!

Den svenske klesgiganten har lykkes med sine designsamarbeid, som har skapt lange køer utenfor butikkene. I dag letter H&M på sløret og annonserer et nytt samarbeid med den svenske artisten Zara Larsson.

Zara er kun 19 år, men har rukket å signere kontrakt med store musikkprodusenter. Hun slo gjennom med låta «Uncover» i 2013, og var med å spille inn EM-låta «This one's for you» i 2016 med David Guetta. Time Magazines har kåret henne til en av verdens 30 mest innflytelsesrike tenåringer.

H&M STUDIO: Dette må du sikre deg!

Samarbeidskolleksjonen med H&M vil bestå av en miks av glamorøse sceneantrekk og edgy streetwear som gjenspeiler Zaras personlige stil og lanseres samtidig som hun utgir sitt første internasjonale album «So good».

– Jeg er så glad for å samarbeide med H&M. Jeg har alltid vært fan av merkevaren, de er morsomme og tilgjengelige for alle typer jenter, noe som er viktig for meg. I tillegg er det så gøy å jobbe med H&M-teamet! Jeg gleder meg sånn til å dele det vi har jobbet med, sier Larsson i en pressemelding.

© H&M