KENZO X H&M kolleksjonen

Dette er plaggene vi skal kjøpe fra KENZO x H&M-kolleksjonen

Vi har plukket ut favoritter fra årets designsamarbeid og stylet kolleksjonen på vår måte!

Designermerket KENZO er kjent for sitt fargerike og mønstrete uttrykk, og årets samarbeidskolleksjonen med H&M har en feminin og romantisk silhuett med innslag av folklore og sporty detaljer. Dette er H&Ms mest lekne samarbeidskolleksjon til nå, og kommer til å skape lange køer verden over.

Selv om kampanjebilder og videoer fra designsamarbeidet har blitt sluppet ut, har vi lengtet etter å se, prøve og kjenne på plaggene. Derfor tok vi turen til H&MS showroom og plukket ut favoritter vi ønsker oss fra kolleksjonen. Vi elsker å mikse design med egen garderobe, derfor har vi prøvd å eksperimentere, og tolket KENZO x H&M med en personlig vri.

Se favorittene til Costumes motejournalist Mette Mortensen og nettansvarlig Sonia Uppal:

Motejournalist Mette Mortensens favoritt fra KENZO x H&M

– Løs og ledig, og med et eksklusivt print. Jeg likte veldig godt det asymmetriske snittet på kjolen - at den var lenger bak enn foran. Perfekt med et par joggesko for å tone den ned og gjøre den mer hverdagslig.

Silkekjole, 1.499 kr.

Nettansvarlig Sonia Uppals favoritt fra KENZO x H&M

– Den kommende kolleksjonen er akkurat som forventet. Full av farger og mønstre. Jeg elsker silkepysjamaser, og dette settet er superlekkert. Med en tykk kåpe over og et par hvite sneakers, er jeg klar for en avslappet hverdagsstil - og heldigvis er pysjtrenden superhot denne sesongen, eller så ville det blitt en litt for dyr kosedress.

Silketopp, 599 kr // Silkebukse, 699 kr.

Motejournalist Mette Mortensens favoritt fra KENZO x H&M

– Det er noe kult og 90-talls over denne. Det at jeg har fått dilla på rosa, vippekanter på skjørt og høyhalsede topper gjør den helt klart til en av mine favoritter.

Strikket kjole, 799 kr.

Nettansvarlig Sonia Uppals favoritt fra KENZO x H&M

– Fargene på dette settet har et eksklusivt preg over seg, og passert perfekt til både jobb og fest. Heldigvis er det en strikk i livet på skjørtet, slik at jeg kan dytte toppen ned i skjørtet, eventuelt pynte opp med et belte i midjen. Ingen tvil om at dette antrekket kommer til å bli mye brukt i vinter.

Silkebluse, 499 kr // Silkeskjørt, 799 kr.

Har du sett? Dette er månedens beste motekupp!

Og hvis vi bare måtte ha valgt ett plagg fra kolleksjonen, ville det har vært dette:

Motejournalist Mette Mortensens favoritt fra KENZO x H&M

– Er det ett plagg jeg skal ha så er det denne! Den passer like bra til et par jeans som til skjørt og dressbukser. Ermene er ekstra lange - det liker jeg.

Silkebluse, 699 kr.

Nettansvarlig Sonia Uppals favoritt fra KENZO x H&M

– Passe feminint, passe elegant og passe hverdagslig. Dette skjørtet står øverst på ønskelisten!

Silkeskjørt, 799 kr.

Kolleksjonen er tilgjengelig på nett og i utvalgte butikker fra torsdag 3.november.

Har du sett? 3 nye merker du må kjenne denne sesongen!