Hanneli Mustaparta har funnet forlovelsesringen

Hanneli Mustaparta har funnet forlovelsesringen

It-jenta blir kampanjemodell for norsk smykkemerke!

Siden 1983 har smykkebutikken som ligger i Stortingsgaten, Juvelér Langaard hatt en rolle som en av landets mest eksklusive merkevarer. Nå satser de stort det norske markedet, og har fått it-jenta Hanneli Mustaparta med på laget som representerer den nye kolleksjonen til smykkebutikken.

Har du sett? Endelig lanseres smykkekolleksjonen vi har ventet på!

Hanneli slo gjennom internasjonalt som modell for omtrent 10 år siden, og er blitt et yndet fotoobjekt av verdens mest kjente street style-fotografer etter at hun slo seg ned i New York. Hun har gått moteshow for flere av de store motehusene, og toppet flere «best kledd»-lister. Nå kalles den tidligere motebloggeren en «influencer», og er blant motefolket kjent for sitt unike blikk for det estetiske.

Hun blir beundret for sin minimalistiske, men fargerike og personlige stil, og det har ikke skortet på oppmerksomhet fra de mest markante profilene i motebransjen. Nå satser hun mer i hjemlandet, og er i tillegg til denne smykkekampanjen aktuell med et designsamarbeid med strikkeprodusenten Sandnes Garn, og huser et par butikkåpninger, som blant annet da Kate Spade New York som åpnet sin første butikk i Oslo for noen uker siden.

© Jørgen Gomnes

– Først trodde jeg Langaard var et gammelt dansk merke, men ble overrasket da jeg fikk vite at det var norsk. De er veldig på trend, og lager smykker som jeg drømmer om å eie, som kanskje også er en av grunnene til at jeg takket ja til samarbeidet, forteller Hanneli.

Og forteller videre at hun allerede har plukket seg ut favoritter fra merket, til tross for at hun er så pirkete.

– Det er så vanskelig å velge ett smykke. Alt er så fint og enkelt, men så spørs det hva man kunne tenkt seg å bruke til hverdags. Den dagen jeg skal forlove meg, så skal jeg bare sende et bilde av denne ringen, og sånn skal det være, men så skal jeg ikke sette meg helt fast på den, i tilfelle det føles helt annerledes, og mannen må selvsagt få være med å velge, men jeg er litt tradisjonell på det. Min forlovelsesring skal være i platinum hvitt gull, og en eller annen diamant.

Har du sett? 15 lekre festvesker til under 500 kroner!

Lar seg ikke pille på nesen

Da kampanjebildene ble tatt, insisterte Hanneli på å få bruke ringen på pekefingeren.

– Jeg lærte faktisk en ting fra en alternativ dame som lagde sine egne ringer. Hun sa "ser du etter en ring til lillefingeren din, så ser du etter kjærlighet og nærhet i livet ditt. Ser du etter ring til ringefingeren så ser du etter den ekte kjærlighet og omsorg. Langefingeren, da gir du litt faen og kjører ditt eget løp, mens når du ser etter ring til pekefingeren er du selvstendig, og tar "no shit for nobody".

Lei "typisk" skandinavisk design

Opp gjennom årene har hun alltid elsket smykkene til Delfina Delettrez, som hun tar frem igjen og igjen, og alltid er fornøyd med hver gang hun titter ned i smykkeskrinet. Hun forteller at hun er lei typisk skandinavisk design, og vil heller eie ett dyrt smykke fremfor mange billige.

– Så er det de som lasser på med masse smykker oppå hverandre. Det er jeg litt ferdig med. Jeg tenker at ett eller to smykker kan "jobbe" på egenhånd, og da legger man faktisk mer merke til det også, for da har man bestemt seg for å ha på seg det ene smykket, og da trenger ikke alle de andre å være der for å støtte hverandre, avslutter Hanneli.

Funnet det perfekte festantrekket? Her er 10 glitrende festfavoritter!