Hanneli har designet egen strikkekolleksjon
© Renate Torseth

Hanneli Mustaparta har designet strikkekolleksjon

Det er på tide å finne frem strikkepinnene!

It-jenta Hanneli Mustaparta inngår denne høsten et samarbeid med strikkegiganten Sandnes Garn, som er Norges eldste garnprodusent. Hun har tatt utgangspunkt i det hun føler har manglet i markedet, og latt seg inspirere av egne favoritter i garderoben.

Kan du disse triksene? Slik fjerner du svettelukt fra favorittskjorta di!

– Jeg har lenge drømt om å utvikle snittene på strikkegensere. Nå har jeg endelig fått muligheten til å designe mine egne, og i tillegg være med på å utvikle verdens mykeste garn for Sandnes Garn, forteller Hanneli i en pressemelding.

Sjekk ut Costumes julekalender der du kan vinne masse flotte premier i hele desember. Les her HER!

Kolleksjonen består av til sammen elleve plagg - seks gensere samt en kjole, skjerf, hals, lue og strømper. Hun har fokusert mye på passform og snitt, og designet en kolleksjon som både er feminin, søt og sexy.

Hanneli har designet egen strikkekolleksjon
© Renate Torseth

Og den perfeksjonisten hun er, har hun selvsagt også vært med på å utvikle garnet.

– Det har vært enormt viktig for meg å lage det mykeste garnet overhodet mulig, og det har jeg klart. Det klør ikke, sier hun.

Dette er sesongens råeste farge: Slik mestrer du stilen!

Interessen for strikk har Hanneli fått fra sin tidligere svigermor. Sammen laget de perfekte strikkegensere. Og nå har drømmen om en egen strikkekolleksjon gått i oppfyllelse.

– Hanneli har karisma og stil, noe som er i tråd med vår merkevare. Tidligere stod vi for tradisjonelt design der vår største målgruppe var etablerte strikkere, mens de siste årene har vi utviklet design som er mer på trend og for en yngre målgruppe, hvor vi har lagt større vekt på mote og snitt, forteller Harald Mjølne, administrerende direktør i Sandnes Garn.

Garn og oppskriftene vil være tilgjengelige for salg fra 18.november, og for deg som ikke kan strikke, kan et utvalg av gensere kjøpes på hjemmesiden til Sandnes Garn,

Hanneli har designet egen strikkekolleksjon
© Renate Torseth
Hanneli har designet egen strikkekolleksjon
© Renate Torseth