Helgens høydepunkter: Annette Haga

Moteblogger Annette Haga deler helgen sin med oss – og viser hvordan hun styler sesongens kuleste vintersko!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

FREDAG FORMIDDAG:

Jeg elsker fredager, og akkurat denne startet med en workshop på jobb, der vi fikk satt noen viktige mål og visjoner for neste år. Det serveres alltid ekstra god mat i kantinen på fredager, og etter lunsj ble jeg sittende med noen deadlines og rapporter til uken etter.

Jeg har dessuten vært så heldig å få et vinterens deiligste sko – nemlig disse fra ECCO! Og de er faktisk så digge som alle skal ha det til. Tro meg!! Skoene er laget av førsteklasses kvalitetsskinn og foret med naturlig lammeull – med stabile og gode såler. Jeg forelsket meg helt i fjorårets UKIUK-modell og brukte dem masse, men dette nye designet synes jeg er enda freshere.

Jeg har allerede rukket å bruke disse masse – ettersom det er den perfekte kombinasjonen av komfortable, varme og fine vintersko. Noen ganger skifter jeg til andre innesko på kontoret – men det er ikke noe must.

FREDAG KVELD:

Etter jobb endte jeg og mannen opp med takeaway til middag, og så bega vi oss ut på prosjektene sortere-klær & slipe-ned-og-olje-kjøkkenbenken! Ikke akkurat det morsomte man kan gjøre på en fredagskveld, men jeg skal snart legge ut leiligheten for salg og da må den freshes litt. Og resultatet ble heldigvis superbra!

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

Etterpå la vi oss ned på sofaen med med Netflix på skjermen. Nå har vi begynt på serien Alias Grace og den er så spennende!

LØRDAG FORMIDDAG:

På lørdag våknet jeg av en svær edderkopp i sengen (!!) – heldigvis bare en falsk en.. Haha. Det er en 6-åring som synes det er stas å lure meg for tiden.. Det fikk meg hvertfall til å starte dagen litt tidligere enn jeg vanligvis gjør i helgene!

Etter å ha spist frokost tok jeg en tur innom Vestkanttorget, som ligger rett ved siden av leiligheten. Der kan man gjøre mange kupp! Jeg fant ikke heelt det jeg lette etter denne lørdagen, men det er alltid gøy å titte litt. Så måtte jeg videre på gavejakt til en venninne som har hatt bursdag!

LØRDAG ETTERMIDDAG:

Et par timer senere er jeg hjemme igjen, og brukte ettermiddagen på sortere videre i skuffer og skap… Det er utrolig hvor mye man klarer å samle seg opp i løpet av kun 1,5 år. Phew!

Senere på kvelden var det klart for bursdagsfeiring! Nå er jeg i graviditetsuke 24, og det er litt stas at den lille kulen på magen plutselig har blitt mye mer synlig.

SØNDAG FORMIDDAG:

Jeg vet ikke helt om man kan kalle det for en fordel, men når man er gravid slipper man hvertfall å våkne opp fyllesyk på søndager. Og søndagene de siste månedene har jo vært den store visningsdagen!

Vi er på jakt etter nytt sted å bo, så vi kjørte byen rundt for å rekke alle visningene vi hadde planlagt. Jeg synes det er så gøy med visninger, ettersom vi plutselig kanskje befinner oss i det som blir vårt nye hjem.

SØNDAG KVELD:

Etter visningene kjørte vi til Hadeland, på middag hos storebroren min og familien hans. Der ble vi severt årets første pinnekjøtt (det beste jeg vet i hele verden!) Tror jeg forsynte meg 2 ganger mer enn alle andre, men jeg spiser jo for 2… Eller?

Resten av kvelden brukte jeg på å blogge litt, redigere filmen fra bryllupsreisen vår og lade opp batteriene for en ny uke.

Skoene fra ECCO finner duher!