Her er Celine Aagaards beste stylingtips

Her er Celine Aagaards beste stylingtips

Moteprofil Celine Aagard mestrer bruken av vesker, sko og smykker på inspirerende vis. Få et innblikk i hennes svart-hvite univers og stjel stilen!

Celine står bak nettstedet Envelope.no, og er i dag en internasjonal moteprofil. Vi elsker hennes svart-hvite univers der tilbehøret alltid er nøye utvalgt og kompletterer hennes kule stil.

Celine Aagard

Hvilket tilbehør mener du løfter et antrekk?**

– Et par sko løfter bokstavelig talt et antrekk. Jeg liker hvordan du kan slenge på deg en joggebukse, ta på et par pumps og se ut som «en million dollar». Det gjør seg godt med noen ekstra centimeter, når en selv rekker 165 cm over bakken.

Hva er ditt favorittilbehør?

– Solbriller! Jeg går med solbriller hele året, fordi jeg synes man ser kulere ut med det, og fordi jeg er elendig til å sminke meg. Da blir solbriller redningen. Jeg er også veldig svak for sko. Før var jeg større fan av vesker, men nå er det definitivt skoene som regjerer i skapet og hjemmet – til min samboers store fortvilelse. Jeg liker å samle, men å ha et hav av sko jeg ikke bruker, er unødvendig. Da jeg kom hjem fra moteuken i New York ga jeg hele 16 poser med sko til Fretex.

Har du sett? Her er sesongens fineste smykker!

Celine Aagard

Hvilke**n tilbehørsinvestering er den beste du har gjort?**

– Det må være Cartier-klokken min – både fordi det er en klassiker jeg alltid har ønsket meg og fordi den kan brukes hver dag uavhengig av hva jeg tar på meg. Klokken kjøpte jeg i gave til meg selv, som en klapp på skulderen etter mitt første år som selvstendig næringsdrivende. Den, og et armbånd sønnen min har laget, er noe jeg nesten alltid bærer.

**Hvilket tre tilbehørstrender bør man investere i denne sesongen?**

– Et par statement-øredobber, et langt belte som kan styles for å markere midjen og oppnå sesongens 90-tallssilhuetter, og et par hvite sko. Det siste året har dette blitt gjenspeilet i trendene hos blant andre Balenciaga, Cèline, Jil Sander, Hermès, Marni og Proenza Schouler.

Celine Aagard

Celine Aagards favoritttilbehør: Solbriller og mengder av sko.

Hva er ditt beste tilbehørstips?

– Gå for det du liker og ikke bli blendet av at logoer. Invester i tilbehør som står i stil til det du har i garderoben, som du ikke blir fort lei og som har flere bruksområder. Impulskjøp er gøy, særlig etter en lunsj på en fortauskafé i Milano, men bli man lurt til et impulskjøp av en for ivrig selger, ender ofte opp med bomkjøp og tom bankkonto. Et godt tips er å lage en ønskeliste.

**Hva er ditt favorittilbehørsmerke og hvorfor?**

– Her er jeg ganske schizofren, men på solbrillefronten har jeg vært mest tro til Céline. Når det gjelder sko, er det Loewe og Balenciaga som står høyest i kurs hos meg akkurat nå.

Få et innblikk i Helene Hammers moteuke her!

Celine Aagard

– Jeg liker å se muligheter i tilbehør. Øredobben fra Weekday er en brosje som jeg har brukt i øret siden jeg var i New York i september.