høsttrender it-girl
© Anna Stokland

Her er trendene du skal omfavne

Det var ingen tvil om hvilke trender som regjerte i Milanos gater under moteuken!

Gucci og Prada er blant Italias største motehus - og høydepunkter under moteuken i Milano. Vi elsker alt den italienske motebyen har å tilby. I tillegg til de fantastiske visningene elsker vi å titte på gatemoten, som er med på å forme de kommende trendene. Motejentenes fantastiske stil blir til en inspirasjon for alle moteinteresserte, og enkelte plagg får ekstra mye hype.

Fått med deg? Bella Hadid debuterer som designer!

Vår nettansvarlig og motejournalist Sonia Uppal var til stede under moteuken i Milano og oppsummerer de hotteste trendene. Dette er plaggene du skal rydde plass til i garderoben!

1. Synlige logoer og trykk

Synlige logoer og trykk
© Getty Images

Du skal helst gå for et antrekk i en sterk signalfarge fra topp til tå, med topper og gensere prydet med iøynefallende tekster og trykk. Bruk farger som gul, rød og oransje for maksimal effekt, og kombiner med jeans og sneakers for en avslappet og tilbakelent stil.

Gladmelding: Isabel Marant åpner flaggskipbutikk i Oslo!

2. Skaff deg et par røde sko

Skaff deg et par røde sko
© Anna Stokland

Siden de fleste av oss forbinder den tomatrøde fargen med fest og glamour, kan du fortsatt svøpe deg i høstens mest trendy farge ved å hoppe i et par sneakers eller pumps. For blant høstens hotteste tendenser blir røde sko supertrendy. Suppler gjerne med rød veske eller røde smykke, og husk at desto større kontrasten er til resten av antrekket, jo kraftigere blikkfang skaper du.

3. Heng jakken nedover ermene

Heng jakken nedover ermene
© Getty Images

Du kan ha verdens mest klassiske stil, men slenger du en kåpe med særpreg over skuldrene, endres uttrykket øyeblikket. Til høsten skal kåpen henge nedover ermene - som er det enkleste grepet du kan gjøre for å tone ned eller pynte opp antrekket. Invester gjerne i den klassiske trenchcoaten som har gjort sin comeback, eller gå for en dynejakke og skap kontrast ved å bruke den med feminine kjoler.

Nye sneakersmodeller: Nike lanserer 8 nyheter!

4. Miksmatch ulike teksturer

Miksmatch ulike teksturer
© Getty Images

Til høsten fortsetter trenden med miksmatching, hvor sterke farger skal kombineres med ulike materialer og teksturer. For å gjøre det enkelt bør du gå for et favorittmønster og bruk det i hele antrekket, eller miksmatche forskjellige trykk med hverandre. Hemmeligheten ligger i å finne en fellesnevner dersom du går for en kombinasjon - enten det gjelder mønster, målestokk, tekstilvalg eller fargeskala.

5. Statement ermer

Ballongermene har lenge stått i fokus, nå er det tid for ekstragavante ermer om det så er på jakken eller toppen. Jo mer volum, desto bedre. Bruk det i en lag på lag-styling med volangermer stikkende ut fra en skinnjakke eller genser for å skape et interessant uttrykk.

Fått med deg? Dette er sesongens hotteste farge!