Her fant Jenny Skavlan de perfekte festskoene

Det er ikke noen hemmelighet at Jenny Skavlan er god på gjenbruk. Denne gangen falt hun for en kjedebutikk!

Skokupp

Det er alltid gøy å spørre Jenny Skavlan hvor antrekket hennes er fra. Som regel har hun sydd kjolene selv, eller så har hun funnet et kupp på sin egen app, Tise. Under gårsdagens Costume Awards var det intet unntak, foruten om skoene. Til en forandring hadde Jenny funnet skoene på butikkjeden Zara for kun 499 kroner. Hun røpte for Costume at hun er god på å investere i ordentlige plagg, men når det kommer til sko blir det ofte spontant og litt billigere. Skoene fra Zara er likevel de ultimate festskoene, da fargen passer til alt - og den fine hælen gjør holdningen fin.

Fikk du med deg: Dette er Årets best kledde kvinne 2018

Sjekk ut intervjuet vi gjorde med Jenny og flere andre under Costume Awards her:

Øredobbskatt

En annen detalj vi ikke kunne unngå å se en ekstra gang på var øredobbene til Celine Aagaard, som står bak nettstedet Envelope.no. Dressen er fra Tiger of Sweden. I tillegg synes vi hårbåndet var prikken over i-en! Vi elsker den sort-hvite kombinasjonen, noe som er blitt kjennetegnet til stilstjernen. Celine stakk også av med en av de gjeveste prisene under gårsdagen. Kan du gjette hvilken?

Pink party

I tillegg til at det var blomstermønster som gikk igjen på de fleste kjolene, så vi også mye av fargen rosa - i alle mulige materialer og snitt. Vi falt pladask for den voluminøse kjolen til Marianne Theodorsen, som var fra danske Stine Goya.