© @akam1k3

Holzweiler x NET A PORTER

- Drømmen om en felles skandinavisk moteuke vokser!

Suksessmerket Holzweiler startet med et silkeskjerf - og i dag er de et av de mest ettertraktede og spennende merkene å følge med på i bransjen. Etter de flyttet seg fra Oslo Runway til Copenhagen Fashion Week i fjor, har de fått stor internasjonal oppmerksomhet. De har også kommet seg i nettbutikken NET A PORTER, som gjør at de nå har blitt verdenskjent.

Holzweiler viser frem SS19 onsdag i København. Vi gleder oss!

Hvordan er det å vise i København i forhold til her hjemme i Oslo?

  • København har en mye lengre motehistorie og er dermed naturlig nok mer etablert. I tillegg har København også en godt etablert messe der innkjøpere fra hele verden kommer innom.

Det gjør at vi når et mer internasjonalt publikum av presse og innkjøpere i København. Samtidig er vi jo litt på «borte»-marked, og for hver gang vi har vist i København har drømmen om en felles skandinavisk moteuke vokst mer og mer.

Fortell om den nye kolleksjon dere viser i dag?

  • SS19-kolleksjonen heter «VÅR SOMMER», og det er nettopp dette vi har latt oss inspirere av nettopp, VÅR SOMMER som i den norske sommeren.

Vi mener den er veldig eksotisk og litt anderledes enn sommeren ellers i verden. Hytta, telt, glamping og camping, festivaler, masse tid med venner og familie, lange lyse kvelder, og en helt egen norsk sommerstil med badedrakt, shorts og ullgenser eller poncho, «gamle» klær fra skapet på hytta.

Leste du? Costume + HOLZWEILER + Plan = hjertesak

Fortell gjerne om inspirasjonen bak, og samarbeidet med NET A PORTER?

  • Etter at første sesong på NET A PORTER ble en stor suksess salgsmessig fra dag en, og også et samarbeid hvor vi laget en exclusive poncho for dem, var det vi som foreslo om de kunne tenke seg å gjøre en 'see now buy now' med oss. Vi lager derfor to helt nye ponchoer som blir tilgjengelig kun på NET A PORTER rett etter visningen.

Inspirasjonen er en poncho som er nøkkelen i et Holzweiler-produkt, og som var et av de første produktene nettbutikken kjøpte fra oss. Nå har vi laget en ny variant med en hølyhalset rib-krage og glidelås så du kan lukke den og få en mer jakke-følelse. Det er en poncho dere vil få se mer av fra oss fremover, men som NET A PORTER får lov til å komme med først.