Hope har åpnet i Oslo

Det svenke mote- og livsstilsmerket Hope har åpnet butikk i Øvre Slottsgate i Oslo.

Det har vært stor etterspørsel etter Hope i Norge, og endelig er butikken her. Det svenske merket har med skreddersydde hverdagsplagg blitt internasjonalt anerkjent for funksjonell mote som holder over flere sesonger. De har også vunnet priser for sitt design av blant annet svenske Elle som kåret dem til "Designer of the year".

Flott lokale

Kvartalet butikken ligger i er preget av sitt unike tilbud av ledende skandinvasike merker, og med dette tar Hope en sikker plass i det levende bybildet.

Lokalet er stort og luftig, og Hope har satt sitt eget preg over butikken. Dekorative veggpaneler i det pressede sten-liknende materialet Minerit Art, er et fast innslag i det nylanserte butikk-konseptet. Atmosfæren i butikken reflekterer Hopes forkjærlighet til naturlige materialer med fliser, strekkmetall og kobber.

– Butikken er et resultat av den sterke veksten vi har hatt, og et etterlengtet steg i vår internasjonale ekspansasjon. Vi har opplevd utrolig stor etterspørsel fra Norge, som også tydelig merkes online, der Norge er vårt nest største marked, etter Sverige, forteller CEO Åsa Sånemyr.

Tidløs mote

Butikken inneholder komplette dame- og herrekolleksjoner, samt et helhetlig utvalg sko, vesker og tilbehør til hjemmet.

Med fokus på detaljer, funksjonalitet og et gjennomarbeidet buksekonsept har Hope skapt formsterk og tidløs mote for publikum som verdsetter holdbarhet og godt design.

I forbindelse med åpningen har Hope utviklet et samarbeid med PR-byrået Patriksson Communication, som har vært etablert i Norge siden 2009.

– Det skal bli fantastisk å samarbeide med Hope også på det norske markedet. Måten Hope har utviklet sitt varemerke og tydelig posisjonert seg med hverdagsmote som holder over sesonger gjør dem unike i sitt slag, sier byråsjef Rita Lassen Urdahl.

Hope har også egne konseptbutikker i Sverige, Danmark og Nederland, og nå er det endelig også i Norge.