© Mango

Høstens mykeste jakke finnes nå hos alle highstreetmerkene

Har du allerede skaffet deg en versjon? Eller kanskje du har en modell liggende i skapet fra i fjor?

Har du lagt merke til at den bamse-lignende jakken har sneket seg inn på de virtuelle butikkhyllene hos flere highstreetmerker i år også?

Da er du ikke den eneste.

Igjen i år er det nesten umulig å gå gjennom jakke-kategorien hos diverse nettbutikker, uten at få et glimt av den varme og fluffy jakken.

Teddybear-jakken har nemlig fått en egen plass i hjertet hos flere highstreetmerker - og det ser ut til at jakken har fått en egen plass i hjertet hos flere av oss på den andre siden av skjermen også - for en del av utgavene er allerede utsolgt.

Jakken som vi allerede så sist vinter, er kanskje en av sesongens mest behagelige yttertøy - og dette snakker direkte inn i den komfortable trenden som preger moten i 2020.

Dersom du vil være med på den fluffy trenden, trenger du som sagt ikke å lete lenge. Det finnes et stort utvalg av highstreetmerker, som kan redde deg med sine korte og lange modeller.

Men før du legger jakken i handlekurven, burde du være oppmerksom på at ikke alle utgavene kan brukes som vinterjakke. Noen av teddybear-jakkene er mer velegnet til å varme litt ekstra når du er innendørs.

Vi har funnet en rekke versjoner av jakken som du kan se under.