© Anna Stokland

Høsttrend: Dette er materialet vi ønsker å kle oss i

Cordfløyel er tilbake i motebildet! Vi har plukket ut 7 høstfavoritter!

Marc Jacobs utnevnes som den store cordfløyel-kongen denne sesongen. Under høst- og vintervisningen, som ble vist i Manhattans gater - var det spesielt ett materiale som gikk igjen på samtlige av antrekkene. It-jenten Kendall Jenner var i ført en av høstens mest trendy dresser signert Marc Jacobs, nemlig cordfløyel-dressen i en mørk burgundertone.

Motehus som Kenzo, Prada og Mulberry gikk også for det myke og deilige stoffet, som ofte blir assosiert med 'usexy', som Vogue skrev på sin nettside. Kanskje er det selve stoffet som ofte gjør looken uflatterende - eller den store passformen? Uansett, vi elsker materialet, som er perfekt for den kommende årstiden. Styler du det riktig, er du ikledd høstens største materialtrend. I tillegg garanterer vi at du ikke fryser!

Her er våre 7 favoritter!

Leste du denne: Celine Aagaard har designet skokolleksjon

Den letteste utveien er ofte en jakke med androgynt preg man kan slenge over skuldrene. Style den med matchende bukse, et skjørt eller en sort dressbukse.

Jakke fra H&M, 699 kroner

Vi elsker både passformen og fargen på denne kjolen. Se for den stylingen, med en tykk genser under og strømpebukse. Perfekt for høstkulden.

Kjole fra Alexachung, 2.845 kroner

70-tallssleng, høsttone og høy i livet - akkurat slik vi liker det! Denne modellen passer til alle typer ytterjakker, og gjør seg spesielt godt til dype jordtoner.

Bukse fra AlexaChung, 2.200 kroner

En minimalistisk og stilren kåpe som dette varer sesong etter sesong, og er perfekt for både vår og høst. Lengden er perfekt for en kald høst, og kragen er en fin feminin detalj.

Kåpe fra APC, 2.890 kroner

Vi elsker fargetonen på denne maskuline skjorten!

Skjorte fra Moves via Zalando.no, 299 kroner

Sherlingjakkene gjelder også denne sesongen, og i år kommer de i flere modeller. Cordjakker er med på å sprite opp et enkelt antrekk, og med den rosa tonen er du sikret oppmerksomhet.

Jakke fra Monki, 700 kroner

Detaljene gjør alt med dette ellers så minimalistiske skjørtet. De store lommene og glidlåsen refererer til 70-tallet, og den sterke fargen er en av sesongens aller mest trendy.

Skjørt fra Holzweiler, 1.400 kroner