Høyer åpner ny Luxury-avdeling på Egertorget

Høyer åpner ny Luxury-avdeling på Egertorget

Nok en gang utvider motehuset - og introduserer nytt italiensk merke på det norske markedet!

Høyers nye luksusavdeling på Egertorget står klar. Den 600 kvadratmeter store butikken er den største luksusavdelingen på ett plan i Norge.

– Vi vil løfte den ultimate handleopplevelsen til nye høyder, sier gründer Ørnulf Høyer.

Høyer åpner ny Luxury-avdeling på Egertorget

I rekken av håndplukkede, eksklusive designervarer fra merker som Saint Laurent, Chloé og Stella McCartney føyes nå det italienske luksusmerket FENDI.

– Den økte etterspørselen er ikke bare et resultat av bedre personlig økonomi hos noen, men en generell endring i holdning til kvalitetsklær og vesker fra FENDI sto på venteliste før de hadde ankommet huset, sier Ørnulf Høyer.

Det er også bygd ut et eget, eksklusivt chambre séparée for kunder som trenger personlig veiledning av en personal shopper, vil prøve antrekk eller skreddersy en garderobe.

– Som nasjon har vi fått øynene opp for design. Vi er blitt mer kontinentale, og har større fokus på personlig stil. Ikke minst har vi har lært å verdsette alt arbeidet og håndverket som ligger bak et designerplagg i luksusklassen. Det er en helt annen aksept for å bruke penger på slike varer nå enn det har vært tidligere, sier Høyer.

Digger du Acne Studios? Nå lanserer de en ny denimlinje!

Høyer Luxury åpnet på Egertorget i 2009, og var pioner i klyngen av luksusbutikker som nå har etablert seg i Oslo sentrum.

– Det er flott for kundene å ha flere butikker å velge mellom. Å handle på Høyer Luxury Woman skal være en annen opplevelse enn å gå inn i monobrand-butikker som Hermès eller Louis Vuitton. Det er mitt inntrykk at kunder gjerne går til disse butikkene for å kjøpe et bestemt produkt, en bestemt veske eller et spesielt skjerf. Hos oss vil kundene oppleve et rikt utvalg og finne inspirasjon til å sette sammen antrekk til sin personlige stil.

Høyer åpner ny Luxury-avdeling på Egertorget