polly_pocket_loewe
© Molly Lowe / Loewe

Husker du Polly Pocket? Dette motehuset gjenskaper garderoben

Loewe har nettopp presentert deres AW23-kolleksjon på moteuken i Paris, som inneholder plagg som enkelt kan forveksles med de ikoniske klærne til 90-tallets Polly Pocket.

Klassikeren fra barndommen din er endelig tilgjengelig til din egen garderobe! Det anerkjente spanske motehuset Loewe har nettopp vist frem deres AW23-kolleksjon under moteuken i Paris - noe som trekker assosiasjoner til de populære Polly Pocket-lekene fra 90-tallet.

Kolleksjonen er designet av Loewes kreative direktør, Jonathan Anderson, som har som formål å levere en illusjon av enkelhet - som imidlertid er alt annet enn enkelt. På catwalken var modellene å finne iført en blanding av fjær, skinn og ulike print, noe som etterlot spørsmålet; hva er ekte og hva er imitasjon?

Derimot var det den sjarmerende og lekende barndommens nostalgi som fikk mest oppmerksomhet under showet, noe som Jonathan Anderson selv har uttalt at er inspirert av Playmobil-universet. Imidlertid har klærne trendet på TikTok som Polly Pocket-antrekk.

Uansett om du forbinder klærne med Playmobile eller Polly Pocket, så har Jonathan Anderson lykkes med å inkorporere både farger og former som er karakteristisk for leketøysuniverset, på et allikevel sofistikert og moderne vis - en helt genial måte å imøtekomme nåtidens trender samtidig som man trekker forbindelse til fortiden.

Hvis garderoben din skal oppgraderes med Polly Pocket-klær, kan du jo også dra det helt ut og kombinere det sammen med de knallrøde Astro Boy-bootsene som også har gått viralt!