Instagram kopierer Snapchat!

Instagram kopierer Snapchat igjen!

Krigen mellom sosiale medier fortsetter, men denne gangen rapper Instagram en funksjon fra både Snapchat og Facebook!

I august kom Instagram i motvind, da de introduserte funksjonen «stories» som var tilnærmet identisk med bildedelingstjenesten Snapchats hovedfunksjon.

Likheten ble tydeligere da Instagrams CEO, Kecin Systrom krediterte konkurrenten for konseptet, og innrømmet at Instagram var nær å miste sine unge brukere som foretrakk å dele daglige snapshots med sine venner gjennom Snapchat fremfor å skrolle gjennom bilder på Instagram.

Fått det med deg? Tidligere i høst slettet Snapchat denne funksjonen!

Nå overrasker Instagram med en ny funksjon som nok engang er veldig identisk med én fra Snapchat. Den lar deg dele beskjeder direkte. Brukerne kan altså chatte, og sende bilder til hverandre som forsvinner etter at mottageren har sett de.

Men Snapchat er ikke den eneste sosiale medier-tjenesten Instagram har latt seg inspirere av. Denne gangen har Instagram også oppdatert med en live-funksjon som er identisk med Facebook sin. Visningsfunksjonen gjør det mulig å sende videoer live. I motsetning til Facebook hvor utsendelsen lever videre etter filmingen, slettes den fra Instagram umiddelbart etter at filmingen er slutt.

Kendall svarer sine 67 mill følgere: – Derfor slettet jeg min Instagramkonto!

Se en introduksjonsvideo til live-funksjonen av Instagram-Stories her: