© Annette Haga

Jakten på perfekte jeans

- Plasseringen på baklommene har mye å si!

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Alle bør ha ett (helst flere) par perfekte jeans i garderoben. Om du er som meg, så er det tross alt det plagget som blir aller mest brukt – året rundt! Men det kan være vanskelig å finne en jeans med perfekt vask og passform, som i tillegg er flatterende for kroppen.

Jeg er alltid på utkikk etter nye favoritter, så derfor tok jeg turen til Lee Store i Torggata 21, for å teste en haug med freshe jeansmodeller.

Etter å ha ålt meg inn i x antall forskjellige modeller, landet jeg til slutt på 3 favoritter!

Jeg er glad i skinny jeans som har en smal passform hele veien, ettersom jeg synes det gir en pen silhuett. Men det jeg liker aller best med denne modellen er at den er cropped, med glidelås nederst på begge sider. Jeg synes det er så fint å vise litt av anklene, i tillegg til at det får meg (og mine 167cm) til å se litt høyere ut. Selv om den sitter stramt er den superbehagelig å ha på seg, og gjør at jeg føler meg både fin og komfortabel. Denne kommer jeg til å bruke masse!

Hvis du er på jakt etter en kul flare-modell, så bør du teste denne! Jeg synes denne jeansen gir en illusjon av lengre ben (hvem liker vel ikke det?), og den sitter perfekt over hoftene og rumpa. Den er kjempekul til både hverdags og fest, avhengig av stylingen! Man trenger absolutt ikke å bruke høye hæler til, jeg synes det kan være minst like kult å style den med et par boots for en casual hverdagslook.

Dette er en klassisk skinny-modell, og jeg elsker passformen! Den har bra med stretch og er verken for høy eller lav i midjen. Denne kommer jeg til å style med alt fra t-skjorter til penere bluser/skjorter og gensere. Den klassiske blåfargen synes jeg dessuten gjør jeansen anvendelig året rundt!

SLIK FINNER DU DINE PERFEKTE JEANS:

- Ikke bry deg om størrelsen på jeansen. Det viktigste er hvordan den sitter på kroppen din, og husk at størrelsene varierer fra merke til merke.

- Test nye modeller! Du vet hva du har i skapet som funker allerede, men ved å prøve noen nye og annerledes modeller kan det godt hende du får deg en positiv overraskelse.

  • Jeans har en tendens til å utvide seg etter bruk, så om du står mellom to størrelser er det som oftest lurt å velge den minste.

  • Tenk over størrelsen og plasseringen på baklommene. Det har mye å si for fasongen!

MOVE YOUR LEE:

Delta i konkurransen om å vinne et outfit fra Lee, ved å poste en snutt på Instagram med hashtaggen #moveyourlee @leejeanseurope

Les mer på Moveyourlee.com - og følg Lee Jeans Norge på Instagram her!