© Thomas Qvale

Jankas hemmelighet

Endelig forteller Janka Polliani om sin hemmelige fotoshoot

I flere uker har moteblogger Janka Polliani båret på en hemmelighet, som hun nå endelig kan dele med verden. De av dere som følger henne på Instastories kjenner kanskje til det fra før, men nå er det offisielt – Janka har gjort en moteserie for KappAhls nye vårkolleksjon!

Etter en visitt på KappAhls hovedkontor valgte Janka seg ut noen freshe favoritter og dro på fotoshoot på lekre Scandic Vulkan med Mac Cosmetics, fotograf, filmcrew og masse kule plagg fra Kappahl.

Se behind the scenes-video fra shooten her!

På shooten lekte Janka seg frem til fantastiske outfits bestående av skandinaviske fargetoner, spennende trykk og florlette bluser. Alt kan mikses og matches etter forskjellige ønsker og behov, og det beste av alt – klærne er skikkelig budsjettvennlige!

”Min favoritt fra denne kolleksjonen er den hvite pysjamasen med blomsterprint, vårens hotteste trend. Jeg stylet den med røde hæler, røde lepper og store øredobber, men settet er like fint hver for seg!”

- Janka Polliani

© Thomas Qvale
Janka velger favoritter fra KappAhls vårkolleksjon.
© Thomas Qvale
© Thomas Qvale

KappAhls nye kolleksjon kommer i butikk denne uken, sjekk den ut her!

Moteserien med Janka ble gjort i samarbeid med Costume og Tara, og du kan se alle bildene i Costume nr 5 (ute 7. april) og Tara sitt påskenummer (ute 21. april).

Gled deg!

Les bloggen til Janka Polliani her.

Se flere klær fra KappAhl her.